Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Соль для ванн Ароматика Пихта 600 г

Код: 75641
Соль для ванн Ароматика Пихта 600 г
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Соль для ванн Ароматика Пихта 600 г

Состав

Сіль морська, екстракт сосни, екстракт розмарину, ефірна олія ялиці, віддушка, барвник.

Опис

Відчуйте цілющу дію мінералів моря, приймаючи розслаблюючу ароматну ванну з морською сіллю від бренду Ароматика. Цілющі кристали солі, розчинені в теплій воді, допоможуть покращити настрій, зняти втому та розслабитися після важкого робочого дня. Крім того, ванна з морською сіллю допомагає очистити пори і насичує шкіру такими необхідними їй мінералами.

Сіль для ванн «Ялиця» Ароматика, збагачена ефірною олією ялиці та рослинними екстрактами сосни та розмарину, призначена для прийняття ванн та купання, догляду за шкірою та особистої гігієни. Вона допомагає розслабитись, зняти стрес і сприяє гарному сну. Ванна з такою ароматною морською сіллю покращує стан шкіри, надає омолоджуючий ефект.

Натуральна морська сіль багата іонами кальцію та натрію, також містить магній, марганець, цинк, кальцій та селен. Ці речовини мають тонізуючі властивості, регулюють рівень вологості клітин і активізують обмін речовин. Сіль добре очищує та пом'якшує епідерміс.

Ефірна олія ялиці сприяє омолодженню шкіри та усуненню зморшок, очищує шкіру, бореться зі скупченням зайвої рідини в організмі, протистоїть виникненню та розвитку запальних процесів. Допомагає заспокоїтися, зменшити напади агресії, впорається з нервовим виснаженням та пасивністю.

Екстракт сосни ефективно дезінфікує шкірний покрив, видаляючи хвороботворні мікроби та бактерії, він тонізує та омолоджує, сприяє усуненню зморшок, в'ялості, втоми та тьмяності шкіри. Екстракт збагачує шкіру вітамінами та нормалізує водно-жировий баланс шкірного покриву.

Екстракт розмарину знімає подразнення шкіри, очищує, тонізує її. У складі косметичної солі він нормалізує роботу сальних залоз, сприяє звуженню пор, розгладжує шкірний рельєф і бореться зі зморшками та проявами целюліту.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів солі.

Застереження

Тільки для зовнішнього застосування.

Способ применения и дозы

Розчинити 150-200 г солі (7-10 cт. ложок) у теплій проточній воді (+35 °C - +45 °C). Приймати ванну 10-20 хвилин. Ванну рекомендується приймати через півтори-дві години після вечері або за 30 хвилин до сну.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати сіль у закритій оригінальній упаковці виробника при температурі від 0°С до +25°С та відносній вологості повітря 75%.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Соль для ванн Ароматика Пихта 600 г

По этому товару ещё нет отзывов