Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Тиреостим табл. 500 мг №120

Код: 73716
Тиреостим табл. 500 мг №120
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

патология щитовидной железы

Область применения

эндокринология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Тиреостим табл. 500 мг №120

Состав

Тиреостим це рослинний продукт для щитовидної залози.

Як діє?
Лікарські трави, що входять до складу Тиреостима сприяють зменшенню нервового напруження, пітливості і заспокоєнню серцебиття. Тиреостим зміцнює нормальну функцію щитовидної залози, нормалізує рівень щитовидних гормонів. Д-р Тошков лікує зоб, тиреотоксикоз, базедова хвороба, синдром Хашимото за допомогою Тиреостима, впливаючи при цьому на всі неприємні відчуття в області щитовидної залози і обмін речовин.

Як і для чого створений ТИРЕОСТИМ?
На думку д-ра Тошкова , порушення функції щитовидної залози зустрічаються дуже часто, приблизно у однієї третини населення. На жаль, хворі звертаються за медичною допомогою тоді, коли порушення набувають важкий характер. Щитовидна залоза тісно пов'язана з нервовою системою. Всі зміни в ній наступають внаслідок нервового перенапруження, дефіцит йоду, підвищеної радіації навколишнього середовища, надмірне вживання хімічних препаратів і ваксин. Гормони щитовидної залози, як і її структура, змінюються в кінцевих стадія захворювання, що робить діагностику важкою і несвоєчасною. У більшості випадків після діагностики починається неправильне лікування гормональними препаратами або, що ще гірше, операцією щитовидної залози. Для д-ра Тошкова це неправильне лікування призводить до погіршення здоров'я і порушення психіки пацієнта. Тиреостим це препарат, що містить тільки рослинні компоненти, дія якого спрямована на комплексний вплив на нервову систему і щитовидну залозу. 

Склад:
Фукус пузирчастий    62,5 mg    Валеріана коріння    52,5 mg
Проскурник лісової колір, листя    52,5 mg    Горіх волоський листя    52,5 mg
Аронія чорноплідна    52,5 mg    Підмаренник    52,5 mg
Інулін    175 mg          
Лікарські трави, які використовуються в Тиреостим це трави з доведеним походженням і найвищою якістю. Збираються в самих чистих районах Болгарії – гори Родопи, Ріла, Пірін і Стара Планіна. Вони підготовлені для максимально легкого прийому кожним пацієнтом. У препараті не використовуються консерванти, барвники і стабілізатори.

Що таке Інулін і як діє?

Інулін – важлива складова у виробництві рослинних препаратів. Це натуральний продукт, що отримується з рослини цикорій. Це пребіотик інулін допомагає розвитку біфідобактерій шлунково-кишкового тракту. При прийомі інуліну, за 14 днів кількість біфідобактерій збільшується на 70% і на 50% поліпшується засвоюваність мікроелементів кальцію, магнію і заліза. Це робить інулін незамінним помічником в лікуванні дисбактеріозу і остеопорозу. 

Противопоказания

У Тиреостима немає небажаних і побічних ефектів. Препарат пропонується на ринку 10 років і переносимість його доведено позитивною. Отримати передозування неможливе. Тиреостим не може нашкодити Вам, так як він повністю натуральний продукт, корисний для Вашого здоров'я. До нього не виникає залежності і він не викликає токсичні і алергічні реакції. 

Способ применения и дозы

Тиреосим приймається від 3 до 6 таблеток на день після їжі, а підтримуюча доза, рекомендована д-ром Тошковым 2-3 таблеток на день. Сприятливу дію Тиреостима проявляється після третього тижня прийому. Для досягнення стійкого результату необхідний тривалий прийом препарату( 5-6 місяців).

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Тиреостим табл. 500 мг №120

По этому товару ещё нет отзывов