Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Тиробал капсулы №30

Код: 69892
Тиробал капсулы №30
Цена от 293.50 до 362.00 грн

Наличие в 25 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

заболевания щитовидной железы

Область применения

эндокринология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Тиробал капсулы №30

Состав

Капсула з вмістом 450,00 mg: γ-аміномасляна кислота - 250 mg, сухий екстракт меліси (Melissa officinalis) – 60 mg, сухий екстракт кореню солодки (Glycyrrhiza glabra) – 40 mg, сухий екстракт пустиннику (Leonuri cardiaca herba) – 40 mg, Se (у вигляді селеніту натрію) – 50 μg.

Допоміжні речовини: лактози моногідрат (цукор молочний), крохмаль картопляний, кальцію стеарат, аеросил (кремнію діоксид колоїдний); оболонка капсули: желатин, титану діоксид.

Показания

Тіробал рекомендовано до споживання як збалансований комплекс натуральних речовин, що може позитивно впливати на тиреоїдний статус та метаболічні процеси в щитовидній залозі, які відіграють домінуючу роль у формуванні емоційної поведінки та біоритмів при: гіпертиреозі, аутоімунному тіреоїдиті та для зменшення впливу специфічного симптомокомплексу на організм при тіреотоксикозі та інших розладів в щитовидній залозі, зумовленних її гіперфункцією.

Противопоказания

Не рекомендується вживати дітям до 12 років, вагітним жінкам та жінкам, які годують груддю, при індивідуальній чутливості до компонентів продукту.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Продукт не повинен використовуватися в якості замінника повноцінного харчування.

Способ применения и дозы

По 1-2 капсулі 2 рази на добу під час прийняття їжі, протягом 1-2 місяців. В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.

Условия хранения

Зберігати в сухому, захищеному прямих сонячних променів та недоступному для дітей місці при температурі від 0°С до 25°С та відносній вологості не більше 75%.

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Тиробал капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов