Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Тіробал капсули №30

Код: 69892
Тіробал капсули №30
Ціна від 256.98 до 353.75 грн

Наявність у 27 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

захворювання щитовидної залози

Галузь застосування

ендокринологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Тіробал капсули №30

Склад

Капсула з вмістом 450,00 mg: γ-аміномасляна кислота - 250 mg, сухий екстракт меліси (Melissa officinalis) – 60 mg, сухий екстракт кореню солодки (Glycyrrhiza glabra) – 40 mg, сухий екстракт пустиннику (Leonuri cardiaca herba) – 40 mg, Se (у вигляді селеніту натрію) – 50 μg.

Допоміжні речовини: лактози моногідрат (цукор молочний), крохмаль картопляний, кальцію стеарат, аеросил (кремнію діоксид колоїдний); оболонка капсули: желатин, титану діоксид.

Показання

Тіробал рекомендовано до споживання як збалансований комплекс натуральних речовин, що може позитивно впливати на тиреоїдний статус та метаболічні процеси в щитовидній залозі, які відіграють домінуючу роль у формуванні емоційної поведінки та біоритмів при: гіпертиреозі, аутоімунному тіреоїдиті та для зменшення впливу специфічного симптомокомплексу на організм при тіреотоксикозі та інших розладів в щитовидній залозі, зумовленних її гіперфункцією.

Протипоказання

Не рекомендується вживати дітям до 12 років, вагітним жінкам та жінкам, які годують груддю, при індивідуальній чутливості до компонентів продукту.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Продукт не повинен використовуватися в якості замінника повноцінного харчування.

Спосіб застосування та дози

По 1-2 капсулі 2 рази на добу під час прийняття їжі, протягом 1-2 місяців. В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному прямих сонячних променів та недоступному для дітей місці при температурі від 0°С до 25°С та відносній вологості не більше 75%.

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва.

Додати відгук до товару

Відгук про Тіробал капсули №30

Цей товар ще не має відгуків