Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Трипл Омега-3 Biopharma Barn для детей капсулы №120 в Флак.

Код: 84741
Трипл Омега-3 Biopharma Barn для детей капсулы №120 в Флак.
Цена от 710.00 до 720.00 грн

Наличие в 5 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

снижение холестерина, выведение токсинов

Область применения

кардиология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей

Детям с

с 3 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Трипл Омега-3 Biopharma Barn для детей капсулы №120 в Флак.

Состав

Склад (2 капсули):

  • Концентрат риб'ячого жиру 1000 мг
  • в т. ч. Омега 3 365 мг
  • EPA (Ейкозапентаеновая кислота) 71 мг
  • DHA (Докозагексаєнова кислота) 274 мг
  • Вітамін D 16 мо
  • Вітамін E 5 мг
  • Вітамін K 25 мо

Допоміжні речовини: желатин, гліцерин, крохмаль картопляний модифікований, ароматизатор (тутті-фрутті, апельсин), підсолоджувач (сахароза).

Biopharma Trippel Omega-3 Barn, для дітей - чистий концентрований риб'ячий жир в капсулах з вітамінами D, E, К вироблений в Норвегії з 3 видів риб - сардин, анчоуса і скумбрії, виловленої в холодних водах Норвезького моря, Атлантичного океану.

Завдяки поєднанню змісту Омеги-3 і вітамінів D, E, K, продукт Biopharma Trippel Omega-3 Barn для дітей перевершує за складом інші продукти.

Риб'ячий жир Омега-3 потрібен дитині в будь-якому віці тому, що жирні кислоти формують клітини імунної системи, мембрани тканинних базофілів. При дефіциті Омега-3 цих мембрани стають нестабільними, що призводить до вивільнення медіаторів алергічних реакцій. Це, в свою чергу, запускає дерматити, діатез, астму. Корисний вплив на нервову систему допомагає дітям легше переживати стресові ситуації, витримувати сильні навантаження під час навчання. Риб'ячий жир стимулює вироблення в організмі серотоніну, гормону щастя, тому ваш малюк буде відчувати себе щасливіше і радісніше.

Вітамін D сприяє нормальному розвитку і росту кісток і зубів, відповідає за правильне формування скелета і хрящів, регулює роботу ендокринних залоз (в т. ч. щитовидної залози), сприяє зменшенню запальних процесів, покращує роботу серцево-судинної системи.

Вітамін К сприяє здоровій роботі нирок, допомагає організму засвоювати кальцій і забезпечує його нормальну взаємодію з вітаміном D. Крім того, вітамін К покращує загоєння ран, підсилює скорочення м'язів і нормалізує рухову активність кишечника.

Підвищена концентрація ретинолу в риб'ячому жирі забезпечує хорошу роботу зорового нерва. Це особливо важливо для сучасних дітей, оскільки вони багато часу проводять за підручниками, а після школи не випускають з рук гаджети.

У дошкільному віці діти активно ростуть, тому серце і судини малюка піддаються сильним навантаженням. Жирні кислоти захищають стінки судин від впливу негативних факторів, допомагають впоратися зі збільшеними навантаженнями.

Показания

може бути рекомендовано лікарем як додаткове джерело поліненасичених жирних кислот (ПНЖК) Омега-3 і вітамінів для створення оптимальних дієтологічних умов організму дитини.

Противопоказания

дітям до 3-х років; підвищена чутливість до компонентів продукту; перед вживанням проконсультуйтеся з лікарем.

Способ применения и дозы

дітям з 3-х річного віку по 2 капсули 1 раз на добу під час прийому їжі.

Условия хранения

Форма випуску: капсули масою 710мг + 10% по 120 капсул у флаконі.

Умови зберігання: зберігати з щільно закритою кришкою в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі від 5 ° С до 25 ° С.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Трипл Омега-3 Biopharma Barn для детей капсулы №120 в Флак.

По этому товару ещё нет отзывов