Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Уницинк 50 таблетки №20

Код: 74173
Уницинк 50 таблетки №20
Цена от 100.00 до 203.67 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

грипп, ОРВИ, другие вирусные инфекции

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Уницинк 50 таблетки №20

Состав

Діюча речовина: 

  • цинк біс (водень-DL-аспартат)1, стійка до шлункового соку, містить 50 мг бісу цинку (водень-DL-аспартат) (відповідає 10 мг цинку)

Допоміжні речовини: Сорбіт (Ph. Eur.), Мікрокристалічна целюлоза, Eudragit & reg; L 30 D-55, кроскармелоза натрію, Eudragit & reg; E 12,5, довголанцюгові неповні гліцериди, тальк, Eudragit & reg; L 12,5, стеарат магнію (Ph. Eur.), Триетилцитрат, діоксид титану, макроголь 6000.

Властивсті:

  • Сприяє активації та контролює життєві метаболічні зміни.
  • Підвищує імунітет клітин, збільшує кількість захисних антитіл і стимулює антимікробну дію.
  • Лікування цинком, застосовуване при терапевтична доза і в правильній формі має потенціал  різко поліпшити терапію як хронічной, так і гострой вірусной інфекції, а також супутной їм патології.
  • Необхідний для нормальної діяльності чоловічих статевих залоз, регулює сексуальну активність (у чоловіків).  Цинк вважається «чоловічим» мікроелементом.  Це пов'язано з його участю у виробленні основного чоловічого гормону — тестостерону.
  • Підтримує біологічну активність сперматозоїдів та  підвищує їх швидкість , сприяє збереженню їхньої цілісності і  нормалізації репродуктивної функції. Особливе значення має споживання достатньої кількості цинку хлопчиками під час статевого дозрівання. Брак цього мікроелементу призведе до неправильного розвитку органів статевої системи.
  • Бере участь у процесі оновлення клітин шкіри. Перешкоджає виникненню вугрової висипки та шкірних висипань.Захищає тканини від ушкоджень, забезпечує здоров'я волосся і нігтів.
  • Є важливим мікроелементом ,який входить до складу крові,м'язової тканини та інсуліну (гормону підшлункової залози), який регулює вміст цукру в крові.Тому діабетикам слід звернути увагу на вживання цинку.
  • Відіграє важливу роль в сенсорних функціях, таких як зір, слух, смак і запах , сприяє активації роботи відділів  мозку.
  • Є важливим мікроелементом для жинок , особливо при порушеннях менструального циклу, при жіночому безплідді.

Показания

  • Профілактика інфекційних захворювань,
  • Імунодефіцит.
  • Затяжне одуження.
  • Хронічні інфекції.

Способ применения и дозы

Слід приймати за 30-60 хвилин до їди, щоб забезпечити всмоктування цинку незалежно від їжі. 

По 1 таб х1 - 2 рази на день  перші 2-3 доби, потім по 1 таб х 1 раз /день

Тривалість застосування: приймається  в рекомендованій дозі протягом тривалого періоду часу  (протягом декількох місяців). 

Застереження при застосуванні: не слід приймати, якщо у вас тяжкі захворювання нирок або гостра ниркова недостатність.

Передозировка

При передозуванні препарату можуть спостерігатися такі симптоми, як металевий присмак у роті, головні болі, діарея та блювота. У цьому випадку прийом препарату слід негайно припинити.

Применение в период беременности или кормления грудью

У випадку доведеного, клінічно підтвердженого дефіциту цинку, у терапевтичному діапазоні доз не існує обмежень щодо використання Цинк® 50 під час вагітності та лактації.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Уницинк 50 таблетки №20

По этому товару ещё нет отзывов