Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Венатура Метилфолат ОДТ табл. дисперг. в рот. полости 400 мкг №30

Код: 73953
Венатура Метилфолат ОДТ табл. дисперг. в рот. полости 400 мкг №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Венатура Метилфолат ОДТ табл. дисперг. в рот. полости 400 мкг №30

Состав

в одній таблетці міститься:

Фолієва кислота (у вигляді метилфолату / (6Б) 5- метилтетра- гідрофолієва кислота сіль глюкозаміну) — 400 мкг (рд).

Інші компоненти:

манітол, полівінілпіролідон, кукурудзяний крохмаль, діоксид кремнію, солі магнію жирних кислот, ароматизатор полуниці, ароматизатор м'яти.
Без ГМО.

Показания

може бути рекомендований лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело фолієвої кислоти з метою створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини.

Рекомендовано при наявності наступних станів, пов'язаних з дефіцитом фолієвої кислоти:

  • при дефіциті фолієвої кислоти;
  • при зменшенні вмісту гемоглобіну та/або еритроцитів в одиниці об'єму крові, пов'язані з дефіцитом фолієвої кислоти;
  • період підготовки до вагітності, включаючи вагітність та лактацію;
  • попередження вад розвитку нервової трубки плоду в першому триместрі вагітності;
  • як допоміжний засіб при відчутті підвищеної тривожності та пригніченості, яке триває довгий час (не менше двох тижнів);
  • підвищений вміст гомоцистеїну в плазмі крові.

Загальні характеристики та функціональна дія:

Метилфолат ОДТ — (6S) 5-метилтетрагідрофолі- єва кислота сіль глюкозаміну (метилфолат) відноситься до 4-го покоління фолієвої кислоти (Вітамін В9). Доведено, що дана формула має біологічно активну форму солі фолієвої кислоти, що володіє більш тривалою стійкістю, а також високою всмоктуваністю, поліпшеною біодоступністю з високим вмістом солі фолієвої кислоти і встановленої безпеки. Важливо, що метилфолат легко і безперешкодно потрапляє в судинне русло, після чого використовується клітинами організму.
До того ж метилфолат не токсичний, що робить його абсолютно безпечним для здорового організму людини. Метилфолат ОДТ має унікальну форму випуску, таблетка, яка розчиняється в порожнині рота (ОДТ — orodispersible tablet).
Таблетки, що диспергуються у ротовій порожнині, (ОДТ) — це таблетки, що розчиняються в порожнині рота протягом короткого проміжку часу. їх можуть застосовувати не тільки пацієнти, які ведуть активний спосіб життя, наприклад, що знаходяться в дорозі, але і пацієнти, які зазнають труднощів при ковтанні.
Фармакологічні дослідження показали, що біологічна доступність медичних препаратів у формі ОДТ посилюється завдяки початку всмоктування засобів у ротовій порожнині. Оскільки всмоктування Метилфолату ОДТ починається вже в порожнині рота, то вплив ферментів на метаболізм значно нижчий, ніж при використанні традиційних таблеток. Що також говорить про більш високу біодоступність, а отже, і ефективність Метилфолату ОДТ.

Метилфолат ОДТ — (6S) 5-метилтетрагідрофолієва кислота сіль глюкозаміну інноваційна формула 4-го покоління фолієвої кислоти, призначена для підтримки всіх ключових життєвих функцій організму: підтримки в нормі рівня гомоцистеїну, який необхідний для оптимальної роботи серцево-судинної системи; синтезу нейромедіаторів, які мають позитивний вплив на роботу головного мозку; для правильного поділу клітин. На відміну від фолієвої кислоти, метилфолат здатний легко пройти гематоенцефалічний бар'єр. Метилфолат ОДТ незамінний для здоров'я мозку: зміцнює нервову систему, нормалізує роботу периферичних нервів, приймає участь у створенні гарного настрою та знятті післяпологового відчуття пригніченості, яке триває довгий час (не менше двох тижнів). Він необхідний для нормальної продукції нейромедіаторів, таких як серотонін, мелатонін, дофамін, адреналін та норадреналін, які беруть участь у таких функціях, як короткочасна пам'ять, концентрація уваги, сон, руховий контроль, гормональний контроль, стабільність настрою, мотивація та контроль апетиту.
Метилфолат ОДТ знижує високий вміст гомоцистеїну в крові та збільшує вироблення оксиду азоту в ендотелії кровоносних судин і покращує кровообіг у периферичних артеріях, таким чином підтримуючи здоров'я серця та судин. імунної та кровоносної систем. Він сприяє стимуляції еритропоезу, повному дозріванню ме- галобластів та утворенню нормобластів, як наслідок, він успішно бореться із зменшенням вмісту гемоглобіну та/або еритроцитів в одиниці об'єму крові.

Метилфолат ОДТ впливає на процес виробництва пуринів, з яких складаються клітини нашого організму. Також він бере участь в процесі вироблення нуклеїнових кислот, які відповідають за передачу генетичної інформації, що вкрай необхідно вагітним жінкам для зниження ризику народження дитини з вродженими вадами (дефекти нервової трубки, збільшенням об'єму спинномозкової рідини і лікворовмісних порожнин черепа, тощо).
Метилфолат ОДТ допомагає знизити ризики: відкладення ліпідів (жироподібних речовин) в стінках судин, виникнення нейродегенеративних станів, злоякісних пухлин та порушення роботи серцево-судинної системи, пов'язаної з високим рівнем гомоцистеїну.

Противопоказания

підвищена чутливість до компонентів препарату, гіпервітаміноз фолієвої кислоти.
У рідкісних випадках можуть спостерігатися алергічні реакції.
Не перевищувати рекомендованої добової дози.
Цей продукт не повинен використовуватися як замінник збалансованого харчування.
Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

рекомендується приймати по 1 таблетці 1 раз на добу.
Таблетку потрібно тримати в ротовій порожнині до повного розчинення.

Термін споживання:

звичайний курс прийому становить 20-30 днів.
Дозування та тривалість прийому визначає лікар залежно від характеру та перебігу стану.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Венатура Метилфолат ОДТ табл. дисперг. в рот. полости 400 мкг №30

По этому товару ещё нет отзывов