Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Витаджен №28 Коэнзим Q-10 (Vitagen Coenzyme Q-10) капсулы №60 в Флак.

Код: 73049
Витаджен №28 Коэнзим Q-10 (Vitagen Coenzyme Q-10) капсулы №60 в Флак.
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

улучшение состояния кожи, общеукрепляющее

Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Витаджен №28 Коэнзим Q-10 (Vitagen Coenzyme Q-10) капсулы №60 в Флак.

Состав

Інгредієнти Кількість
Коензим Q10 100 мг
Інші інгредієнти: двоосновний фосфат кальцію безводний, порошок мікрокристалічної целюлози, лактоза безводна, крохмаль та консерванти.

Властивості

Вітамінно-мінеральний комплекс Vitagen Coenzyme Q-10 створений для посилення фізичної витривалості і роботи мозку, нормалізації обміну речовин, зняття втоми. Активна речовина коензим Q-10 (убіхінон) захищає організм від дії вільних радикалів, надаючи омолоджуючу дію. Рекомендований жінкам і чоловікам для підтримки внутрішніх сил організму, підвищення працездатності і зміцнення імунітету.

Завдяки високому вмісту коферменту (100 мг) вітамінно-мінеральний комплекс дозволяє бути активним і енергійним протягом всього робочого тижня. Коензим Q10 корисний людям, схильним до стресів, сильної стомлюваності, що зазнають навантаження на суглоби і серце, а також мають слабкий імунітет. Натуральний антиоксидант рекомендований чоловікам і жінкам старше 40 років, коли організм відчуває нестачу коферменту через нестачу його вироблення.

Комплекс Vitagen Coenzyme Q-10 має низку переваг. Основні з них:

  • зміцнення імунної системи;
  • прискорення обміну речовин і процесу розщеплення жирової тканини;
  • підвищення еластичності і пружності шкіри;
  • поповнення енергетичних запасів організму;
  • усунення дратівливості, нервозності і слабкості.

Унікальні властивості коферменту забезпечують нормальне функціонування всіх систем і органів, завдяки чому людина відчуває себе здоровою і сильною.

Поліпшення стану шкіри

Коензим Q10 використовується в косметології для гальмування природних процесів старіння шкірних покривів і зменшення видимості зморшок. Антиоксидант природного походження підтягує контур обличчя, вирівнює тон, сприяє очищенню шкіри, забезпечуючи виведення токсинів і вільних радикалів. В результаті зменшуються ознаки пігментації, відбувається омолодження клітин, а шкіра набуває сяючий і доглянутий вигляд. Завдяки високому вмісту коферменту, який надає протизапальну і регенераційні дію, комплекс рекомендується застосовувати при дерматологічних патологіях.

Зниження ваги

Дефіцит коензиму Q10 – одна з причин уповільненого метаболізму. Встановлено, що люди, які не відчувають нестачу в цьому кофермент, менше страждають від ожиріння. Активний компонент при максимальному засвоєнні підсилює обмін речовин, знижує рівень шкідливого холестерину в крові, сприяє розщепленню ліпідів і спалюванню підшкірних жирових відкладень. Натуральний антиоксидант підвищує пружність шкіри і вирівнює її, зменшуючи прояви целюліту. Убіхінон використовується для корекції надмірної ваги і швидкого виведення шлаків, солей і токсинів з організму.

Підвищення витривалості при важких навантаженнях

Комплекс з коензимом Q10 особливо корисний для спортсменів і людей, які ведуть активний спосіб життя. Кофермент збільшує м’язову активність, підвищуючи ефективність фізичних вправ. Пов’язано це зі здатністю антиоксиданту знімати окислювальний стрес і покращувати енергетичні функції клітин. Регулярний прийом убихинона сприяє прискореному відновленню м’язів і зняттю втоми після важких навантажень.

Сертифікований вітамінно-мінеральний комплекс Vitagen Coenzyme Q-10 розроблений для зміцнення здоров’я і збереження краси. Капсули рослинного походження абсолютно безпечні і легко засвоюються організмом, забезпечуючи тривалий позитивний ефект від прийому.

Показания

Комплекс з коензимом Q-10 для підвищення витривалості, усунення синдрому хронічної втоми, поліпшення стану шкіри, волосся і нігтів. Призначений для людей, схильних до стресів, частих фізичних і інтелектуальних навантажень.

Противопоказания

Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту. Вагітність та період лактації.

Способ применения и дозы

1 капсула 1 раз на день під час їжі.

Условия хранения

Зберігати в сухому та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °C.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Витаджен №28 Коэнзим Q-10 (Vitagen Coenzyme Q-10) капсулы №60 в Флак.

По этому товару ещё нет отзывов