Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Витаджен №46 Пантотеновая кислота (Vitagen Pantothenic Acid) капсулы №60

Код: 74822
Витаджен №46 Пантотеновая кислота (Vitagen Pantothenic Acid) капсулы №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Витаджен №46 Пантотеновая кислота (Vitagen Pantothenic Acid) капсулы №60

Состав

Інгредієнти Кількість
Вітамін В5 (як кальцію – D пантотенат) 15 мг
Інші інгредієнти: двухосновной фосфат кальцію безводний, порошок мікрокристалічна целюлоза, лактоза, крохмаль і консерванти.

Властивості

Добавка Vitagen Pantothenic Acid створена для регулювання обміну жирів, швидкого засвоєння вуглеводів і амінокислот, а також синтезу елементів грають важливу роль в організмі: жирних кислот, холестерину, нейромедіаторів і гемоглобіну. Пантотенова кислота стимулює виробництво глюкокортикоїдів (гормонів надниркових залоз), що перешкоджають розвитку запалень різного характеру.

Вітаміни рекомендується приймати для зміцнення імунітету і досягнення ефекту омолодження організму в цілому. Доведено полегшує перебіг таких хвороб як: екзема, термічні опіки, бронхіальна астма, бронхіти (гострий і хронічний). В якості додаткового елементу до комплексної терапії при лікуванні артриту і коліту, а також хворобах серця. При важких фізичних навантаженнях, особливо людям серйозно займаються спортом.

Корисні властивості пантотенової кислоти:

  • виявляє протиінфекційну дію
  • сприяє позбавленню від головного болю;
  • протидіє процесам природного старіння;
  • при прийомі серцевих глікозидів – підвищує їх ефективність.

Добавка розроблена для людей, які прагнуть зберегти молодість як можна довше. Ефективно борючись з сивиною і ін. Віковими змінами Вітамін В5 допомагає уникнути раннього старіння. Підтримує в тонусі серцево-судинну систему, зміцнює стінки капілярів і судин.

Омолодження

Прийом пантотенової кислоти сприяє активному оновленню тканин і підвищенню захисних властивостей слизових оболочек. Відбувається прискорена регенерація шкірних покривів при пошкодженнях. В капсулах рослинного походження міститься Вітамін В 5, який щадяще для організму бореться з пігментацією шкіри і висипом вугрів. Епідерміс набуває здорового вигляду, стає більш еластичним і пружним.

Стимуляція роботи мозку

При регулярному вживанні комплексу активується робота нейротрансмітерів (нервових збудників), що впливають на роботу головного мозку і всю нервову систему. Вони служать провідниками всіх сполучних сигналів, в тому числі імпульсів що надходять від органів почуттів. Пантотенова кислота (В5) стимулює мозкову діяльність, дозволяє сконцентруватися і зосередитися на поточних завданнях. Позбавляє від забудькуватість і легких депресивних розладів.

Зміцнення імунної системи

За рахунок участі пантотенової кислоти в обмінних процесах в корі надниркових залоз і синтезі глюкокортикоїдів, включається захисна реакція організму від чужорідних мікроорганізмів. Виявляється потужну протизапальну дію. Глюкокортикоїди зменшують симптоматику алергічних реакцій.

Показания

Вітаміни VITAGEN PANTOTHENIC ACID рекомендовані для поліпшення енергетичного обміну речовин. Потрапляючи в організм, пантотенова кислота (В5), синтезується в кофермент А – елемент, на який покладено відповідальність за міжклітинний метаболізм.

Противопоказания

Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.

Способ применения и дозы

1 капсула під час їжі 1 раз в день.

Условия хранения

Зберігати в сухому та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °C.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Витаджен №46 Пантотеновая кислота (Vitagen Pantothenic Acid) капсулы №60

По этому товару ещё нет отзывов