Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Витаджен №54 Л-цистеин (Vitagen L-Cysteine) капсулы по 500 мг №60

Код: 69998
Витаджен №54 Л-цистеин (Vitagen L-Cysteine) капсулы по 500 мг №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Витаджен №54 Л-цистеин (Vitagen L-Cysteine) капсулы по 500 мг №60

Состав

1 капсула рослинного походження містить: L-цистеїн - 500 мг.

Активні компоненти

VITAGEN L- CYSTEINE з цистеїном покращує білковий і вуглеводний обмін, прискорює розщеплення і спалювання жирів, тому незамінний при схудненні. Заповнює енергетичні ресурси організму, сприяє зростанню м'язової маси.

Комплекс VITAGEN L-CYSTEINE (60 капсул у флаконі) - активний комплекс, з високим вмістом L-цистеїну. Рекомендується приймати жінкам і чоловікам, для підтримки молодості шкіри, краси волосся і фортеці нігтів. Сприяє прискоренню обміну речовин і безпечного зниження ваги. Зміцнює м'язові волокна, очищає організм від солей важких металів.

Переваги

VITAGEN L- CYSTEINE приймають курсом:

  • при ламкості та крихкості нігтів і волосся;
  • для попередження передчасного старіння шкіри обличчя;
  • під час схуднення;
  • з метою профілактики інфаркту і судинних захворювань;
  • для стимуляції імунітету;
  • поліпшення роботи травної системи;
  • для підтримки здоров'я очей.

Під дією замінної амінокислоти (L-цистеїн) виробляється таурин і глутатіон.

Глутатіон - антиоксидант, що нормалізує роботу нервової та імунної системи. Сприяє регенерації шкіри та підвищенню витривалості організму до навантажень.

Таурин необхідний організму для захисту кришталика ока, інтенсивної переробки надходять з їжею жирів, як додаткове джерело енергії.

Гарне волосся, міцні нігті, молода шкіра

Регулярний прийом VITAGEN L- CYSTEINE сприяє поліпшенню структури, вирівнювання і зміцнення нігтьової пластини. Комплекс містить вільну форму L-цистеїну, повністю усвояемую організмом.

Активна речовина входить до складу кератину - білка, який є будівельним матеріалом волосся, шкіри та нігтів. При достатньому надходженні компонента в кров, структура волоса ущільнюється, фолікул зміцнюється, відновлюється природний блиск і шовковистість.

При дефіциті цистеїну в організмі, клітини тканин починають старіти. Це відбивається на стані нігтів і шкіри. З'являються зморшки, сухість і лущення на обличчі, нігті стають ламкими та втрачають природний блиск. Беручи за інструкцією VITAGEN L- CYSTEINE, активізується вироблення колагену, що сприяє поліпшенню структури шкіри та нігтів. Клітини тканин отримують достатнє харчування, починають інтенсивно ділитися і оновлюватися, процес старіння сповільнюється.

Зростання м'язової тканини та джерело додаткової енергії

Вітаджен користується широким попитом серед спортсменів. Натуральний комплекс допомагає безпечно збільшити м'язову масу. При регулярному вживанні VITAGEN L- CYSTEINE клітини мускулатури захищені від руйнування. Препарат приймають як джерело додаткової енергії при силових тренуваннях.

Для безпечного зниження ваги

Цистеїн має жироспалюючим дією. Комплекс VITAGEN L- CYSTEINE стане незамінним помічником при схудненні. Вітаміни заряджають бадьорістю, покращують загальне самопочуття, допомагають підвищити енергетичний потенціал організму.

У процесі схуднення йде не тільки жирова маса, а й м'язова. Вітаджен з L-цистеїном перешкоджає руйнуванню м'язових волокон і підвищує витривалість організму до спортивних тренувань.

До складу вітамінів VITAGEN L- CYSTEINE не належать небезпечні сполуки, синтезовані штучним шляхом. Всі компоненти натуральні та безпечні.

Вітамінно-мінеральний комплекс:

  • не містить продуктів тваринного походження, дріжджів, пшениці та глютену;
  • розроблений з урахуванням особливостей організму;
  • чи не порушує роботу внутрішніх органів;
  • підходить для вегетаріанців;
  • підходить для тривалого застосування;
  • працює без побічних дій;
  • складається тільки з екологічно чистої сировини.

VITAGEN L- CYSTEINE - повністю задовольняє добову потребу організму в корисних мікроелементів. При дотриманні рекомендованого дозування і регулярному прийомі, вам гарантовані відмінне самопочуття, молодість і краса тіла.

Показания

Натуральний вітамінний комплекс рекомендований здоровим людям, як додаткове джерело цистеїну - амінокислоти, яка поліпшує стан волосся, нігтів і шкіри. Під дією активної речовини активізується вироблення власного колагену.

Способ применения и дозы

Добова норма препарату - 1-3 капсули на добу.

Вітаджен рекомендований до прийому після 30 років, коли організм починає потребувати додаткової підживлення корисними речовинами. Добавка загальмовує дегенеративні процеси пов'язані з віковими змінами, прискорює регенерацію тканин, уповільнює старіння клітин.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Витаджен №54 Л-цистеин (Vitagen L-Cysteine) капсулы по 500 мг №60

По этому товару ещё нет отзывов