Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Витаминариум Детоксивит янтарная кислота таблетки 500 мг №30

Код: 74692
Витаминариум Детоксивит янтарная кислота таблетки 500 мг №30
Цена от 236.30 до 236.30 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

детоксикация, витаминизация

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Витаминариум Детоксивит янтарная кислота таблетки 500 мг №30

Состав

Бурштинова кислота –150 mg (мг), магнію цитрат – 92,7 mg (мг) (активного магнію – 15 mg (мг), вітамін С (аскорбінова кислота) –75 mg (мг), натрію селеніт – 0,066 mg (мг) (активного селену – 30 mсg (мкг); допоміжні речовини: сорбітол, магнію стеарат.

Опис

Бурштинова кислота

Стимулює енергетичний обмін в клітинах організму, значно покращує клітинне дихання, зменшуючи гіпоксію тканин. Володіє загальнозміцнюючими і відновлювальними властивостями, покращує адаптацію організму до несприятливих умов. Сприяє підвищенню працездатності, швидшому відновленню м’язів після фізичних навантажень. Посилює виведення токсинів з організму, зменшуючи прояви інтоксикації, в тому числі алкогольної, покращує загальне самопочуття. Сприяє зменшенню вираженості запальних процесів в організмі.

Магній

Сприяє нормалізації м'язової діяльності, підтримує серцево-судинну та кісткову систему. Підвищує стійкість організму до стресів, допомагає впоратися з перевтомою.

Вітамін С

Нормалізує проникність судин і згортання крові, зменшує запалення. Захищає клітини від ураження токсинами та вільними радикалами. Скорочує тривалість протікання гострих респіраторних інфекцій, знижує ризик ускладнень. У поєднанні з бурштиновою кислотою сприяє більш активному детоксикаційному процесу, пришвидшуючи виведення алкоголю та інших токсинів з організму.

Селен

Відомий антиоксидант. Захищає організм від вільних радикалів, сприяє усуненню запальних процесів. Зміцнює імунітет і допомагає організму протистояти вірусам.

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)

Харчова (поживна) цінність (1 таблетки):

білки – 0 g (г), жири – 0 g (г), вуглеводи – 0,15 g (г).

Енергетична цінність (калорійність) (1 таблетки):

0,6 kcal (ккал) / 2,5 kJ (кДж).

Показания

Сприяє нормалізації метаболічних процесів, насиченню організму киснем; покращує адаптацію організму до несприятливих умов довкілля; підвищує фізичну працездатність та витривалість; має детоксикаційні та антиоксидантні властивості; добавка дієтична до раціону харчування – джерело бурштинової кислоти, вітаміну С, магнію та селену. Без ГМО. Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітні, жінки, що годують немовля, діти до 12 років.

Способ применения и дозы

1 таблетку на добу за 30 хвилин до прийому їжі протягом 30 днів. При інтоксикації, отруєнні збільшити дозу до 2-3 таблеток на добу, курсом на 3-5 днів. Тривалість та конкретна частота вживання визначається лікарем індивідуально. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати в упаковці виробника за температури від +5 °С до +25 °С у захищеному від попадання прямих сонячних променів місці.

Термін придатності

24 місяці з дати виробництва.

Дата виробництва, номер партії (серії), кінцева дата споживання «Вжити до»: див. на упаковці.

Форма випуску

Таблетки для перорального застосування по 500 mg (мг) ± 10%, по 10 таблеток у блістері, по 3 блістери в упаковці. Не є лікарським засобом.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Витаминариум Детоксивит янтарная кислота таблетки 500 мг №30

По этому товару ещё нет отзывов