Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Витамины Dr.Frei (Др.Фрей) Кальций Витамин D3 табл. шип. №20

Код: 79152
Витамины Dr.Frei (Др.Фрей) Кальций Витамин D3 табл. шип. №20
Цена от 121.25 до 121.25 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки для рассасывания

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 14 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Витамины Dr.Frei (Др.Фрей) Кальций Витамин D3 табл. шип. №20

Состав

  • Вітамін D3 / Холекальциферол / - 7,5 мг;
  • Кальцій / Кальцію карбонат / - 500 мг.

Кальцій відіграє істотну роль у формуванні кісток і структурі зубів. Допомагає запобігти переломи та сприяє кращому функціонуванню серця. Рекомендується при болях в спині та відновленні після переломів.

Активні компоненти

  • Кальцій - макроелемент, який здебільшого міститься в скелеті та зубах. Він є активатором цілого ряду ферментів і гормонів. Основне джерело кальцію - молочні та кисломолочні продукти. У меншій мірі він міститься в морепродуктах, капусті, шпинаті, ріпі. Кальцій складно засвоюється організмом, їжа в недостатній мірі сприяє поповненню запасу кальцію, тому часто необхідний додатковий прийом макроелементи. Недолік кальцію організм поповнює з кісток, що тягне за собою втрату кісткової міцності. При цьому також страждають системи та органи, в діяльності яких кальцій бере безпосередню участь.
  • Вітамін D3 посилює всмоктування кальцію кишечником і перешкоджає виведенню кальцію з організму. Також вітамін D3 знижує сприйнятливість організму до шкірних захворювань.
  • Однією з найголовніших функцій кальцію є формування і збереження цілісності зубів і кісток. Він також впливає на скорочення і розслаблення м'язів, зокрема на координацію серцебиття. Кальцій регулює тиск крові, за рахунок посилення вітаміну К нормалізує згортання крові, бере участь в процесах росту і зміцнення сполучних тканин клітин. Також кальцій впливає на стійкість організму до алергій, роботу імунної системи.

Противопоказания

Підвищена чутливість до компонентів. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після терміну придатності, зазначеного на упаковці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Щільно закривайте кришку. Перед першим прийомом переконайтеся в цілісності упаковки.

Без штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Не містить лактози та глютеномістких інгредієнтів. Підходить для веганів.

Діти

Не рекомендується дітям до 14 років.

Способ применения и дозы

Дорослим і дітям старше 14 років розчинити одну таблетку в 200 мл (склянці) води. Вживати один раз на добу під час або після їди. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Применение в период беременности или кормления грудью

Жінкам в період вагітності та лактації потрібно проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

Зберігати в щільно закритій первинній упаковці в сухому місці, при температурі не вище 25 °C. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін зберігання: 2 роки.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Витамины Dr.Frei (Др.Фрей) Кальций Витамин D3 табл. шип. №20

По этому товару ещё нет отзывов