Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Вивакомп капсулы по 600 мг №50 (10х5)

Код: 85477
Вивакомп капсулы по 600 мг №50 (10х5)
Цена от 528.00 до 771.60 грн

Наличие в 238 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

улучшение пищеварения

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Вивакомп капсулы по 600 мг №50 (10х5)

Состав

Активні компоненти: 1 тверда желатинова гастрорезистентна капсула містить - комплекс травних ферментів - DigeZyme® (амілаза 7200 DU, протеаза 1800 PC, целюлаза 330 CU, лактаза 1200 ALU, ліпаза 60 FIP).

Допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна (антиспікаючий агент), магнієві солі жирних кислот (антиспікаючий агент), інулін. Може містити похідні речовини: глютенові злаки, сою, молоко. Склад оболонки капсули: геланова камедь (загущувач); гідроксипропілметилцелюлоза (загущувач).

Форма випуску

Тверді желатинові гастрорезистентні капсули.

Капсули продовгуватої форми з гладкою поверхнею, білого або майже б

Опис

Вівакомп® - дієтична добавка для нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту організму людини.

Вівакомп® поповнює дефіцит травних ферментів, і таким чином:

  1. сприяє розщепленню та всмоктуванню жирів, білків і вуглеводів (у тому числі складних);
  2. покращує засвоєння поживних речовин;
  3. нормалізує функціонування органів травної системи;
  4. зменшує газоутворення у кишечнику.

Амілаза. Один з багатьох травних ферментів, який, відповідаючи за розщеплення крохмалю, глікогену та інших вуглеводів, забезпечує їх засвоєння зі спожитої людиною їжі.

Протеаза. Протеаза є ферментом шлунково-кишкового тракту класу гідролаз, що необхідний для засвоєння білків. Цей фермент не лише бере участь у перетравленні білків, а й забезпечує катаболізм (розщеплення старих білків) і передачі сигналів клітинами.

Целюлаза. Фермент, який розщеплює целюлозу, основний структурний компонент стінки клітини рослини. Вона є одним з найпоширеніших ферментів в природі і грає важливу роль у перетравленні рослинної їжі.

Лактаза. Лактаза важлива для перетравлення лактози молока. Фермент лактаза розщеплює молочний цукор (він же – лактоза) на легко засвоювані прості цукри глюкозу і галактозу. Також лактаза нормалізує кишкову мікрофлору, усуває здуття і газоутворення, покращує стан шлунково-кишкового тракту й, в цілому, приводить організм в тонус.

Ліпаза. Ліпаза є травним елементом, необхідним для розщеплення і засвоєння жирів, одержуваних з їжі. Ліпаза - це фермент, компонент травного соку, що виробляється підшлунковою залозою і відповідає за розщеплення жирів, жирних кислот і жиророзчинних вітамінів (A, D, E, K). З підшлункової залози фермент потрапляє в кишечник, де і виконує свою функцію.

Дослідження фармакокінетики дієтичної добавки не проводилось.

ілого кольору.

Показания

Може бути рекомендована лікарем, в якості дієтичної добавки до раціону харчування, як джерело травних ферментів для нормалізації функції шлунково-кишкового тракту організму людини, а також при інших станах при яких рекомендовано застосування травних ферментів. Сприяє покращенню засвоєння їжі, зменшенню проявів здуття та газоутворення у кишківнику.

Противопоказания

Застереження

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту.

Не вживати дітям та жінкам у періоди вагітності та грудного вигодовування. Не перевищувати рекомендовану дозу для щоденного споживання. Не застосовувати після закінчення терміну придатності, що зазначений на упаковці. Не призначений для діагностики та лікування.

Не рекомендується застосовувати дієтичну добавку Вівакомп® у високих дозах більше 7 тижнів. Під час застосування слід утримуватися від супутнього прийому ферментних комплексів через ризик їх передозування та відсутність досліджень щодо їх сумісності.

Особливості застосування

Застосування в період вагітності або грудного вигодовування.

Через відсутність клінічних даних щодо застосування дієтичної добавки в період вагітності та грудного вигодовування не рекомендовано застосовувати засіб у даний період або застосовувати лише за призначенням та під пильним наглядом лікаря.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами. Немає даних щодо впливу дієтичної добавки на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.

Діти. Безпека та ефективність застосування дієтичної добавки у дитячому віці не досліджувалось, тому добавку не рекомендовано застосовувати дітям.

Не перевищувати рекомендовану дозу для споживання впродовж дня. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Продукт призначений для дорослих.

Взаємодія з іншими засобами та інші види взаємодії

Дослідження взаємодії з іншими дієтичними добавками та/або лікарськими засобами не проводилось.

Способ применения и дозы

Дієтичну добавку приймають дорослі по 1 капсулі 1 раз на добу після вживання їжі або за вказівкою лікаря. Капсули слід приймати не розжовуючи, запиваючи достатньою кількістю рідини. Тривалість застосування та дозування визначаються індивідуально, після додаткової консультації лікаря.

Рекомендований термін споживання. 1 місяць, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Побочные реакции

Дієтична добавка переноситься добре в рекомендованих дозах, але в поодиноких випадках можливі такі реакції як розлади шлунково-кишкового тракту, дуже рідко – висипання.

Передозировка

Відсутні повідомлення про передозування, але можуть спостерігатися побічні реакції. Лікування симптоматичне.

Условия хранения

Термін придатності

2 роки (24 місяці) з дати виготовлення. Кінцева дата споживання вказана на упаковці

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці, в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі від 15ºС до 25ºС.

Упаковка

Групова упаковка 50 капсул по 600 мг (mg) кожна. По 10 капсул у блістері; по 5 блістерів в упаковці та інструкція.

Категорія відпуску

Без рецепта.

Дієтична добавка. Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Вивакомп капсулы по 600 мг №50 (10х5)

По этому товару ещё нет отзывов