Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Визиобаланс Опти табл. №60

Код: 59725
Визиобаланс Опти табл. №60
Цена от 622.20 до 874.70 грн

Наличие в 20 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины для глаз

Область применения

офтальмология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Визиобаланс Опти табл. №60

Состав

Екстракт календули, L-аскорбінова кислота, Ацетат DL-альфа-токоферолу, Порошок чорниці, Цитрат цинку, Сухий екстракт кори приморської сосни (Pinus maritima), Цитрат марганцю, Ціанокобаламін, Гидрохлорид піридоксину, Птероілмоноглютамінова кислота, Мікрокристалічна целюлоза (Е 460), Стеарат магнію (Е 470 b), Двоокис кремнію (Е 551)

Не містить лактозу, дріжджі, підсолоджувачі і глютен. Підходить для веганів.

Показания

Лютеїн, Pycnogenol і чорниця в таблетках

  • Комбінований продукт для здоров'я очей.
  • Розроблено у співпраці з фахівцями по офтальмології. Містить поживні речовини, важливі для здоров'я очей. Захищає чутливі частини очей, запобігає передчасному старінню органів зору, підтримує кровообіг в очному дні і допомагає капілярам зберігати еластичність і непроникність.
  • Особливо рекомендується людям похилого віку і тим, хто проводить багато часу за дисплеєм, займається нічним водінням або піддається впливу сонячного світла.

Фізіологічна дія.

Екстракт квіток календули. Стандартизований зміст очних антиоксидантів лютеїну і зеаксантину: в 2 таблетках міститься 10 мг лютеїну і 0,5 мг зеаксантину.

Порошок чорниці.Для нормального кровообігу і здоров'я капілярів. Діючі речовини, що містяться в чорниці, такі як проантоціанідіни, служать антиоксидантами і сприяють гарному сутінковому зору.

Екстракт кори приморської сосни Pycnogenol. Важливий особливо для підтримки стінок капілярів в хорошому стані (еластичність, непроникність) і, отже, здоров'я очного дна.

Вітаміни C, E, B6, B12 і фолієва кислота.Багато вітамінів впливають на здоров'я очей. Вітаміни C і E важливі як антиоксиданти. Вітаміни групи B, що входять до складу продукту, знижують рівень гомоцистеїну в крові.

Цинк і марганець. Мікроелементи цинк і марганець відіграють власну роль в збереженні здоров'я очей.

Способ применения и дозы

2 таблетки в день.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Визиобаланс Опти табл. №60

По этому товару ещё нет отзывов