Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

ЯнтарИн-Здоровье детский капсулы 300 мг №60

Код: 74923
ЯнтарИн-Здоровье детский капсулы 300 мг №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

иммуномодулятор, общеукрепляющее действие

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для ЯнтарИн-Здоровье детский капсулы 300 мг №60

Состав

ЯнтарИн-Здоров'я Дитячий є потужним регулятором захисних сил організму, покращує його енергетичний обмін, активізує імунітет, підвищує фізичну та розумову працездатність, сприяє виведенню з організму токсичних речовин, послаблює дію радіації, стресу. Препарат містить природні для організму людини речовини, які не токсичні, при його прийомі відсутні побічні ефекти.

Препарат має біологічну активність з унікальними проявами: щодо здорового організму діє як адаптоген, а за наявності патологічних порушень – виявляє високий терапевтичний ефект.

Показания

У педіатрії може бути рекомендований як профілактичний засіб респіраторних захворювань, при лікуванні неврозоподібних, астеновегетативних станів, в тому числі енурез, вегетосудинних дистоній з церебральними ангіоспазмами, при патології печінки та жовчовивідних антибіотиків. ). Завдяки детоксикаційній дії препарат може бути рекомендований жителям районів екологічного неблагополуччя. Враховуючи його здатність активувати функціональні процеси та розумову працездатність.

Способ применения и дозы

ЯнтарИн-Здоров'я Дитячий може бути рекомендований для призначення школярам курсами по 2 місяці 2-3 рази на рік для покращення успішності у школі та зменшення кількості пропущених навчальних днів. Кількість курсів прийому в залежності від діагнозу може бути збільшена до 5-ти.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о ЯнтарИн-Здоровье детский капсулы 300 мг №60

По этому товару ещё нет отзывов