Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Закваска Пробио Йогурт Vivo 0,5 г №4

Код: 622
Закваска Пробио Йогурт Vivo 0,5 г №4
Цена от 67.10 до 109.40 грн

Наличие в 269 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

дисбактериоз

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Порошки во флаконах

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Закваска Пробио Йогурт Vivo 0,5 г №4

Состав

  • Bifidobacterium lactis (2 штами),
  • Bifidobacterium longum,
  • Bifidobacterium bifidum,
  • Bifidobacterium breve,
  • Bifidobacterium infantis,
  • Lactobacillus casei,
  • Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus,
  • Lactobacillus lactis, Lactobacillus bulgaricus,
  • Lactobacillus gasseri, Lactobacillus brevis,
  • Lactobacillus salivarius, Lactobacillus paracasei,
  • Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus,
  • Propionibacterium freudenreichii

Показания

«Пробіо Йогурт VIVO» - це закваска для домашнього приготування йогурту, який відрізняється своїми високими пробіотичними властивостями. Він містить 10 видів корисних бактерій, а пробіотичні властивості деяких з них доведено рядом клінічних досліджень. Крім цього, «Пробіо Йогурт VIVO», це найбільш висококонцентрована закваска, так як його дозування в одному флаконі збільшено в два рази, в порівнянні з іншими заквасками VIVO.

Бактерії Пробіо Йогурту - це складне поєднання великої кількості штамів біфідо- і лактобактерій. Таке поєднання є симбіозом, так як кожна з бактерій підсилює дію одна одної. Саме тому, «Пробіо Йогурт VIVO» має ряд корисних властивостей і при регулярному вживанні сприяє:

  • відновленню і підтримці мікрофлори кишечника;
  • нормалізації травлення, поліпшенню перистальтики кишечника;
  • стимуляції росту і життєдіяльності власної мікрофлори (біфідо-і лактобактерій);
  • пригніченню шкідливих мікроорганізмів, збудників кишкових інфекцій, гнильних бактерій;
  • запобіганню кишкових розладів (закреп, здуття, діарея, дискомфорт і т.д.);
  • зміцненню імунітету і виробленню власного інтерферону.

Пробіо Йогурт - це кращий засіб для природного відновлення мікрофлори кишечника після прийому антибіотиків та інших ліків, після перенесених хвороб. Рекомендується при дисбактеріозі, порушенні травлення і обміну речовин, при кишкових розладах, а також при ослабленому імунітеті. Дуже добре підходить для прийому в профілактичних цілях і для щоденного харчування.

До складу закваски входять тільки живі і корисні бактерії. У Пробіо Йогурті немає ніяких шкідливих домішок, консервантів, барвників і т.д., тому він не викликає ніяких алергій (за винятком людей з індивідуальною непереносимістю молочних продуктів).

Такий йогурт відмінно підійде для вживання всієї родини, дітям, дорослим і людям похилого віку.

«Пробіо Йогурт VIVO» відмінно підходить для приготування кисломолочного продукту, але також може використовуватися без сквашування.

Рекомендації щодо застосування

  • Відновлює мікрофлору
  • Нормалізує процеси травлення
  • Містить 10 видів бактерій

«Пробіо Йогурт VIVO» - закваска для приготування пробіотичного йогурту в домашніх умовах.

Містить найбільш високу концентрацію пробіотичних бактерій, серед всієї лінійки VIVO.

Пробіо Йогурт - це передовий пробіотик, призначений для відновлення мікрофлори кишечника і може вживатися як у вигляді кисломолочного продукту, так і в чистому вигляді, без сквашування.

Способ применения и дозы

ВЖИВАННЯ БЕЗ СКВАШУВАННЯ

Додайте закваску в кип'ячену воду кімнатної температури і перемішайте. Приймайте по 1 флакону 1-2 рази на день, безпосередньо після їжі протягом 1-3 тижнів. Для максимального ефекту бажано поєднувати прийом чистої закваски з вживанням домашніх кисломолочних продуктів.

ПРИГОТУВАННЯ

Приготувати Пробіо Йогурт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу на приготування потрібно 10-15 хвилин.

У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше тіла) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 8-10 годин в теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш Пробіо Йогурт готовий.

Ще швидше і зручніше готувати Пробіо Йогурт в йогуртниці або мультиварці, що має режим «йогурт» або «40 °С».

Условия хранения

У холодильнику (при температурі + 2 .. + 8) - 12 місяців.

Регистрационные данные

Инструкция для: Закваска Пробио Йогурт Vivo 0,5 г №4

Производитель: ООО Виво-Актив, Бровары, Украина

Регистрация: 05.03.02-04/43657

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Закваска Пробио Йогурт Vivo 0,5 г №4

По этому товару ещё нет отзывов