Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Зеленая Аптека Гель для ног с Охлаждающим эффектом 100 мл

Код: 14637
Зеленая Аптека Гель для ног с Охлаждающим эффектом 100 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Зеленая Аптека Гель для ног с Охлаждающим эффектом 100 мл

Состав

Aqua, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Pinus Sibirica Leaf Extract, Mentha Piperita Leaf Extract, Isopropyl Alcohol, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Camphor, Allantoin, Menthol, Citrus Grandis Peel Oil, Cupressus Sempervirens Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Parfum, DMDM-Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Якщо довгий час стояти або багато ходити, носити незручне взуття або взуття на підборах, то наприкінці дня в ногах відчувається неймовірна втома, що супроводжується почуттям дискомфорту, іноді навіть болем. Ефективним засобом, який допоможе вам позбавиться від тяжкості та втоми в ногах є гель з охолоджувальним ефектом від ТМ Зелена аптека.

Засіб створено на основі натуральних природних екстрактів: сибірського кедру, м'яти, гамамелісу, ефірних олій грейпфруту та кипарису, а також таких компонентів як алантоїн і ментол. Цей унікальний комплекс компонентів, що мають сильну дію, дає виражений охолоджувальний ефект, зволожує та живить шкіру, має протизапальну та заспокійливу дії. Екстракт кінського каштану додано у формулу гелю спеціально для профілактики варикозу. Наносять крем на чисту шкіру ніг від ступнів до колін або середини стегон — залежно від необхідності.

Комфорт і здоров'я ніг без тяжкості, дискомфорту та втоми — це результат застосування гелю з охолоджувальним ефектом Зелена аптека.

Способ применения и дозы

наносьте гель тонким шаром 1-2 рази на день масажними рухами знизу вгору від стопи до коліна або середини стегна. Після цього потрібно вимити руки.

Регистрационные данные

Инструкция для: Зеленая Аптека Гель для ног с Охлаждающим эффектом 100 мл

Производитель: Эльфа Украина

Регистрация: 05.03.02-04/5460

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Зеленая Аптека Гель для ног с Охлаждающим эффектом 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов