Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Ziaja (Зая) Шампунь Интенсивная свежесть мяты 400 мл

Код: 77056
Ziaja (Зая) Шампунь Интенсивная свежесть мяты 400 мл
Цена от 97.00 до 97.00 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мыла и шампуни

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Ziaja (Зая) Шампунь Интенсивная свежесть мяты 400 мл

Состав

aqua (wafer), sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium cl4-17 alkyl sec sulfonate, disodium laureth sulfosuccinate, PEG-7 glyceryl cocoate, panthenol, propylene glycol, mentha piperita (peppermint) leaf extract, urtica dioica (nettle) leaf extract, aloe barbadensis leaf extract, polyquaternium-10, piroctone olamine, cocamide dea, sodium chloride, sodium benzoate, 2-bromo-2-nitropropane-l, 3-diol, mentha arvensis leaf oil, citric acid.

Опис

Шампунь Ziaja Інтенсивна свіжість м’яти - вимивши волосся, так хочеться зберегти це приємне відчуття чистоти і свіжості на максимально довгий термін! Завдяки м'ятному шампуню від косметологів бренда Ziaja, ви насолоджуєтеся блиском здорових локонів і абсолютним комфортом, а ваші пасма залишаються легкими, пишними і охайними. Ziaja Intense Freshness Mint Shampoo - це комплекс унікальних рослинних компонентів, що піклуються про вашу шевелюру. Завдяки м'яті у складі шампуню, шкіра голови моментально тонізується і наповнюється свіжістю, покращується кровообіг, а волосяні цибулинки активізуються. Витяжка з алое пригнічує подразнення і запальні процеси, дарує захист від зневоднення і насичує вітамінами. Засіб від Ziaja нормалізує виділення шкірного сала і захищає від появи лупи, дозволяючи вашим пасмам залишатися чистими і сяючими неймовірно довго. 

Способ применения и дозы

Нанесіть на волосся і масажуйте для отримання піни. Після ретельно промийте. При необхідності повторіть процедуру. Ми рекомендуємо використовувати кондиціонер і маску з маслом какао для досягнення кращого ефекту.

Регистрационные данные

Инструкция для: Ziaja (Зая) Шампунь Интенсивная свежесть мяты 400 мл

Производитель: Жиайя Лтд, Польша

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Ziaja (Зая) Шампунь Интенсивная свежесть мяты 400 мл

По этому товару ещё нет отзывов