Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аппликатор Ляпко Коврик большой 7,0 Ag

Код: 72670
Аппликатор Ляпко Коврик большой 7,0 Ag
Цена от 1737.00 до 2316.25 грн

Наличие в 87 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аппликатор Ляпко Коврик большой 7,0 Ag

Состав

«Килимок  великий» - (крок голки 7,0, розмір 275 мм х 480 мм), має велику площу впливу і максимальну відстань між голками, а, отже, найбільший тиск на кожну голку, завдяки чому він володіє підвищеною інтенсивністю і ефективністю впливу. Максимальний крок голки аплікатора 7,0 мм є самим інтенсивним. Він комфортний для аплікацій пацієнтам з нормальною статурою, а також людям з великим шаром підшкірно-жирової клітковини.

На аплікаторі можна довго лежати проблемною зоною і впливати через рецептори шкіри на патологічний осередок (статична дія). Чим більше відстань між голками, тим більш виражена гальвано-електрична дія аплікатора. Спільно з рефлекторно-механічною дією це сприяє поліпшенню обміну речовин, підсилює відновні процеси в організмі, надає розсмоктуючу дію, допомагає виробленню біологічно активних речовин, покращує проведення нервових імпульсів, знижує больову чутливість, підвищує роботу імунної системи. Також відбувається мікроіонофорез металів, з яких зроблені голки в рідинну середу організму. Ці мікроелементи - метали відіграють важливу роль у забезпеченні нормального функціонування різних органів і систем. 

Показания

Рекомендується для аплікацій: 

  • На спину, при болях викликаних спазмом, дегенеративними процесами хребта (остеохондроз, спондильоз, спондилолістез), грижами хребта, при захворюваннях внутрішніх органів. А також як засіб профілактики різних захворювань і патологічних станів, зняття вагового навантаження з хребта після робочого дня. 
  • На живіт (допоміжна зона) - для посилення лікувального ефекту при захворюваннях органів травлення; при ожирінні на ділянки підвищених жирових відкладень (живіт, стегна). 
  • В якості килимка під ноги (в положенні сидячи, лежачи) для впливу на рефлексогенні зони всього організму. 

Для людей з підвищеною чутливістю можна застосовувати аплікаційну терапію через тонку пелюшку, для посилення дії аплікатора його можна застосовувати на вологу шкіру або вологу тканину.

Способ применения и дозы

Тривалість сеансу, тобто час дії на шкіру аплікатора, визначає отримання бажаного ефекту: 

  • для тонізації, знеболення при гострих сильних болях, для підвищення працездатності й артеріального тиску при гіпотонії — 7–10 хвилин; 
  • для розслаблення, зняття тривалих хронічних болів, пониження артеріального тиску, снодійного ефекту — 15–30 хвилин. 

Важливою умовою успішного лікування та відсутності дискомфортних відчуттів є правильне укладання на аплікатор, при якому відносно дискомфортні відчуття перших п'яти хвилин переходять у відчуття приємного тепла, вібрацій, пульсацій, що часто завершуються повноцінним здоровим сном. 

Щоб правильно лягти  на аплікатор, необхідно найточніше змоделювати вигини хребта за допомогою правильно укладених подушок і згорнутих валиками махрових рушників. 

При дискомфорті, що триває протягом 10–15 хвилин, аплікатор слід прибрати й застосувати лише через 5–10 годин або наступного дня. Причинами дискомфортних відчуттів можуть бути неправильне накладення пристрою, тобто нерівномірність навантаження на голки, сповзання з нього, що супроводжується пошкодженням шкіри. Для усунення цих явищ слід підвестися над аплікатором і опуститися на нього знову, підклавши під колінні суглоби м'який валик. Тривалість курсу лікування — 1–2 тижні. Курс можна повторити через 2–4 тижні. Є позитивний практичний досвід тривалого, протягом декількох місяців підряд щоденного використання аплікатора.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аппликатор Ляпко Коврик большой 7,0 Ag

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: