Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аппликатор Ляпко Стельки Плюс 5,0Ag (пара) 37-40р.

Код: 78974
Аппликатор Ляпко Стельки Плюс 5,0Ag (пара) 37-40р.
Цена от 830.21 до 1084.00 грн

Наличие в 9 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аппликатор Ляпко Стельки Плюс 5,0Ag (пара) 37-40р.

Состав

Аплікатор «Устілки Плюс» — оригінальний і особливий аплікатор. Спеціально підібрана величина обмежувальних валиків дозує й коригує силу дії голок на рефлексогенні зони підошви, попереджаючи й унеможливлюючи ушкодження шкіри. Цей аплікатор стимулює природні здібності організму до самозцілення, відновлює та нормалізує функції всіх органів і систем, спонукає до дії нашого «внутрішнього лікаря», перемагає гіподинамію та її наслідки.

Аплікатор «Устілки Плюс» — це оздоровча система, яка підходить усім і кожному без обмежень за віком або статтю! На устілки можна обережно ставати, на них можна ходити, бігати й навіть стрибати, танцювати. У комплекті з устілками є тапочки для фіксації й зручності застосування.

Час дії визначає отримання бажаного ефекту :

  • стимулююча (тонізуюча) дія — 5–10 хвилин в активному руховому режимі (ходьба, біг), стоячи на устілках або інтенсивно «прокочуючи» стопи з устілкою;
  • заспокійлива (седативна) дія — 15–30 хвилин плавних, поступальних, хвилеподібних рухів стопи на устілці при вихідному положенні сидячи на стільці або лежачи в ліжку.

Устілку можна вкласти всередину х/б шкарпетки (р. 27–29) і одягнути її на стопу, перебуваючи в положенні сидячи. Можна прокатувати по підлозі предмети, наприклад, качалку або скляну пляшку для оптимізації дії. Зручні у використанні, між устілкою-аплікатором і тапочками можна підкласти вату на рівні зон, які потрібно активізувати; для посилення ефекту можна покласти під устілки прошарок тканини — 2–3 шари марлі або бавовняну тканину, змочену розчином лікарських препаратів, відваром трав, соляним розчином.

Особливості застосування

Аплікатори Ляпка, розроблені лікарем-рефлексотерапевтом М.Г. Ляпком, призначені для широкого застосування з лікувальною метою, а також як профілактичний засіб для зміцнення та збереження здоров'я, що підвищує працездатність, загальний життєвий тонус, нормалізує сон, настрій, обмін речовин.

Аплікатор Ляпка є еластичною гумовою пластиною із закріпленими на ній голками з необхідних для організму металів: цинку, міді, заліза, нікелю та срібла. Призначено для аплікацій на будь-які ділянки тіла (спина, живіт, кінцівки, ділянка грудної клітки і т.д.).

Застосування плоских аплікаторів Ляпка — найоптимальніший спосіб, що не вимагає додаткових зусиль від пацієнта та допомоги від інших. Допомагає надійно й ефективно усунути біль, зняти втому, а вранці зарядить життєвою енергією на цілий день.

Час впливу на шкіру залежить від наявних у конкретному випадку симптомів. При хронічних болях, дратівливості, стані збудження, безсоння рекомендується використовувати аплікатори Ляпка в другій половині дня або перед сном. Тривалість дії для плоского ПАЛ — 25–30 хв і більше.

При загостренні процесу, різких і інтенсивних болях, сонливості, слабкості, зниженні чутливості, у ослаблених хворих і людей похилого віку вплив ефективно проводити в ранкові години і першу половину дня. Тривалість впливу плоского пристрою — 10–20 хв.

При індивідуальному використанні аплікатор Ляпка не потребує дезінфекції. Гігієнічний догляд за ним передбачає обробку миючим розчином (шампунь, рідке мило), промивання проточною водою й просушування потоком гарячого повітря (за допомогою фена). При правильному догляді термін служби аплікатора становить 5–7 років.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аппликатор Ляпко Стельки Плюс 5,0Ag (пара) 37-40р.

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: