Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Биовитон Иммуно таблетки №30 (15х2)

Код: 79418
Биовитон Иммуно таблетки №30 (15х2)
Цена от 257.24 до 400.60 грн

Наличие в 46 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

иммуномодулятор, общеукрепляющее действие

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Биовитон Иммуно таблетки №30 (15х2)

Состав

Активні інгредієнти (1 таблетка містить): вітамін С – 500 мг, вітамін Д3 – 1000 МО, вітамін Е – 25 МО, цинку сульфат – 20 мг, екстракт куркуми довгої (95% curcumin)) - 50 мг, екстракт перцю чорного (Piperine 99%) - 5 мг, сахароміцети буларді – 1 мільйон КУО, екстракт ехінацеї пурпурової – 100 мг, молозиво – 100 мг.

Опис

Високий рівень імунного та антиоксидантного захисту

Нутрицевтичний засіб, що впливає на функцію імунної системи, антиоксидантний статус і енергетичний обмін, підвищує неспецифічну резистентність організму до вірусних, бактеріальних та грибкових інфекцій. Має антитоксичні властивості та сприяє підтримці нормальної мікрофлори кишечника.

Фармакологічні властивості

Завдяки комплексній дії активних інгредієнтів, що входять до складу БІОВІТОНтм ІМУНО, забезпечується максимальний ефект у поліпшенні клінічної симптоматики у людей з простудними та іншими інфекціями, або сприяє запобіганню їх розвитку. Активні інгредієнти виступають у ролі біофакторів, як будівельних блоків імунної системи, що допомагають організму боротися з сезонними респіраторними захворюваннями і відновлюватися після них природним чином. Комплекс біологічно активних речовин має виражену імуномодулюючу, антиоксидантну, протизапальну, противірусну, антибактеріальну та антитоксичну дію, бере участь в ферментативнiй діяльності і в обмінних процесах.

Вітамін С бере участь у більшості окислювально-відновних реакцій, що протікають у нашому організмі. Вітамін С необхідний для всмоктування заліза, синтезу антитіл, проліферації лімфоцитів, нормалізації імунного статусу, сприяючи таким чином підвищенню захисних реакцій організму. Вітамін С є потужним антиоксидантом, що знижує окислювальний стрес, пов'язуючи вільні радикали в крові.

Вітамін D3 посилює імунітет. Під впливом холекальциферолу активізуються антимікробні пептиди, що руйнують клітинні мембрани вірусів, бактерій та інших патогенних мікроорганізмів. Вітамін D3 збільшує активність протизапальних цитокінів і цим знижує рівень «цитокінового шторму». Вітамін D3 сприяє зменшенню запального процесу в легенях, викликаного вірусами, за рахунок стимулювання вироблення антимікробних білків у слизових оболонках верхніх дихальних шляхів.

Вітамін Е – антиоксидант, що сприяє підвищенню більшості параметрів імунної системи, перешкоджає зниженню клітинного імунітету та сприйнятливості організму до інфекцій.

Цинк - єдина речовина, що впливає одночасно на всі ланки імунітету людини. Він є імуномодулятором, який збільшує кількість та активність імунних клітин. Підвищує продукцію γ-інтерферону, який першим встає на захист організму проти інфікування вірусами, бактеріями та іншими мікроорганізмами. Захищає лімфоцити від руйнування, які розпізнають чужорідних агентів і посилають Т-клітинам сигнал про те, що організм атакують. Посилює функції вилочкової залози, що відповідає за виробництво Т-клітин, які розпізнають віруси та нейтралізують їх.

Куркумін надає імуномодулюючі властивості, сприяє активації Т- і В-лімфоцитів, нейтрофілів та підвищенню рівнів сироваткових IgG та IgМ. Куркумін є природним антибіотиком широкого спектру дії, пригнічує ріст багатьох патогенних збудників і проявляє синергізм з іншими протимікробними препаратами. Куркумін надає активність щодо широкого спектру вірусів та збудників мікозів. Також куркумін має протизапальні, антиоксидантні, нейропротекторні та гепатопротекторні властивості.

Перець чорний містить алкалоїд піперин, який сприяє збільшенню біодоступностi біологічно активних речовин, вітамінів і мінералів, тим самим багаторазово посилюючи їх ефективність. Також має тонізуючу, антисептичну, спазмолітичну і антиагригантну дію.

Сахароміцети буларді – це симбіотик з антимікробними, антитоксичними та імуномодулюючими властивостями, завдяки яким проявляє високу активність проти широкого спектра патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів. Антитоксичні властивості Saccharomусеs boulardii зумовлені виробленням протеаз, які розщеплюють токсини та діють на рецептори ентероцитів, з якими зв’язуються токсини. Saccharomусеs boulardii пригнічують розвиток облігатних ентеротоксичних анаеробів, порушуючи їхню патогенну адгезію, сприяють усуненню запального процесу та розвитку проявів дисбіозу. Підсилення неспецифічного імунного захисту відбувається за рахунок підвищення продукції IgA. Генетично обумовлена стійкість Saccharomyces boulardii до антибактеріальних засобів обгрунтовує можливість їх одночасного застосування для захисту нормального біоценозу ШКТ.

Ехінацея - це рослинний біогенний стимулятор, який має імуномодулюючу і протизапальну дію, стимулює кістково-мозкове кровотворення, внаслідок чого збільшується кількість лейкоцитів. Активує переважно клітинний імунітет, стимулює фагоцитарну активність макрофагів, сприяє вивільненню цитокінів, збільшує продукування інтерлейкіну-1 макрофагами, прискорює трансформацію B-лімфоцитів у плазматичні клітини, підсилює антитілоутворення і T-хелперну активність. Підвищує неспецифічну резистентність організму до вірусних, бактеріальних та грибкових інфекцій.

Молозиво є потужним імуномодулятором та імунопротектором. Молозиво містить повний набір імуноглобулінів (IgA, IgG, IgD, IgE, IgM), які є найважливішою частиною гуморального імунітету. Крім того, воно насичене лізоцимами та інтерфероном, які є потужними природними антибіотиками. У молозиві також знаходяться противірусний протеїн лактоферин та цитокіни. Молозиво містить величезну кількість вітамінів, мікроелементів та амінокислот. Молозиво формує міцний імунітет, має антивірусну та антибактеріальну дію. Пребіотики і травні ферменти молозива швидко відновлюють природну мікрофлору кишечника.

Показания

  • Для підтримки нормальної роботи імунної системи і антиоксидантного статусу організму.
  • Для поліпшенні клінічної симптоматики при перших ознаках простудних захворювань.
  • Профілактика ризику розвитку сезонних вірусних інфекцій з метою підвищення неспецифічної резистентності організму до вірусних, бактеріальних та грибкових інфекцій.
  • У складі комплексної терапії запальних захворювань дихальних шляхів.
  • Профілактика розвитку дисбіозу при тривалому застосуванні антибактеріальних засобів.

Противопоказания

Не рекомендовано приймати дітям до 12 років, вагітним, жінкам-годувальницям, застосовувати разом з іншими вітамінно-мінеральними комплексами та при індивідуальній чутливості до компонентів продукту.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1 таблетці 1 - 2 рази на добу під час прийому їжі. Дітям віком від 12 років по 1 таблетці 1 раз на добу. Термін застосування становить 2 - 4 тижні, або за рекомендацією лікаря.

Условия хранения

Форма випуску

30 таблеток (2 блістера по 15 таблеток).

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Биовитон Иммуно таблетки №30 (15х2)

По этому товару ещё нет отзывов