Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Иммуниген-19 капсулы №30

Код: 74992
Иммуниген-19 капсулы №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

поливитамины

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Иммуниген-19 капсулы №30

Состав

Вітамін С (аскорбінова кислота) - 500 мг, цинк (як цинку оксид) - 150 мг, вітамін В1 (тіаміну нітрат) - 50 мг, вітамін В2 (рибофлавін) - 20 мг, вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид) - 5 мг, вітамін D (холекальциферол) - 5000 МО (IU) 125 мкг.

Імунна система дуже важлива для організму, тому що захищає нас від різних інфекцій, дозволяє ефективно протистояти хворобам і швидше видужувати, підтримуючи організм в хорошій формі.

Сильний імунітет - це надійний захист нашого організму від вірусних та інфекційних респіраторних захворювань.

Дуже важливо регулярно підтримувати імунну систему, оскільки якщо не підтримувати свій імунітет - це може привести до його ослаблення і частих захворювань. Особливо це важливо, в такий важкий час як пандемія.

 Унікальні компоненти IMMUNIGEN 19 - це три головні біофактора: цинк, вітамін С і вітамін D - які відіграють важливу роль в роботі імунної системи і допомагають боротися з вірусними та інфекційними респіраторними захворюваннями.

Застосування IMMUNIGEN 19 під час пандемічного кризи, зміцнює імунітет і допомагає боротися з вірусними та інфекційними респіраторними захворюваннями.

КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ:

ВІТАМІН С підвищує опірність організму до різних несприятливих впливів: до шкідливих бактерій і вірусів, негативним впливам зовнішнього середовища, переохолодження, стресів, покращує загальне самопочуття. За допомогою вітаміну С організм легше справляється з хворобами.

Вітамін С: - збільшує вироблення антитіл та інтерферону; - бере участь в утворенні імунних клітин; - вітамін С - є сильним антиоксидантом, забезпечує захист клітин від ушкоджень, пов'язаних з окислювальним стресом; - збільшує міцність і еластичність кровоносних судин.

Організм людини не здатний виробляти вітамін С, тому він повинен надходити у вигляді синтетичного препарату або з продуктами харчування.

Вченими було доведено, що включення в раціон добавок з високим вмістом вітаміну C знижує тривалість інфекційних захворювань верхніх дихальних шляхів. Тому найчастіше його використовують при лікуванні застуди.

ЦИНК - мікроелемент, який необхідний для правильного функціонування і зміцнення імунної системи, він бере участь у боротьбі з інфекційними хворобами і раковими пухлинами. Цинк має антитоксичні і антивірусні властивості, він необхідний для зниження запальних процесів.

Гостра нестача цинку, здатна привести до серйозних порушень роботи імунної системи. Це, в свою чергу, істотно підвищує ризик розвитку інфекційних захворювань, особливо пневмонії.

ВІТАМІН Д3 - відноситься до числа жиророзчинних речовин, які беруть участь в роботі імунної системи. Він підсилює дію макрофагів і моноцитів, що вступають в боротьбу з вірусами і хвороботворними бактеріями. Ці речовини відповідають за захист організму, зниження рівня запальних процесів і стимуляцію імунного відгуку.

Дефіцит вітаміну D впливає на імунітет. Вчені часто пов'язують недолік даного вітаміну зі збільшенням ризику розвитку інфекційних захворювань верхніх дихальних шляхів.

Результати деяких досліджень показують, що включення в раціон добавок з високим вмістом вітаміну D, покращує роботу імунної системи. Більш того, підвищення рівня вітаміну D в крові дозволяє забезпечити захист верхніх дихальних шляхів від інфекцій.

ВІТАМІНИ ГРУПИ В - стимулюють і підвищують імунітет в період стресу і в відновлювальний період після перенесених захворювань; сприяють виробленню антитіл для боротьби з інфекціями.

ТІАМІН (ВІТАМІН В1) - бере безпосередню участь в життєдіяльності організму, він необхідний для здорового функціонування нервових клітин. Вітамін В1 покращує роботу мозку і пізнавальну активність, він необхідний для ендокринної та серцево-судинної систем. Він бере участь в кровотворенні і покращує циркуляцію крові. Вітамін В1 - є антиоксидантом і захищає організм від старіння. Також, він позитивно впливає на рівень енергії, тонус м'язів.

В організмі він не залишається про запас і тому споживання тіаміну з їжею, має бути щоденним. Слід знати, що вітамін В1 легко руйнується при тепловій обробці.

РИБОФЛАВІН (ВІТАМІН В2) - називають в народі «двигуном організму». Рибофлавін прискорює процеси обміну речовин, бере участь у метаболізмі жирів, вуглеводів і білків. Потрібен рибофлавін для правильного росту і дихання клітин. Завдяки йому полегшується поглинання клітинами кисню. Одним з найцінніших якостей вітаміну В2 є здатність прискорювати перетворення в активну форму вітаміну В6.

ПІРИДОКСИН (ВІТАМІН В6) - сприяє ефективному функціонуванню імунної системи, беручи участь в біохімічних реакціях організму. Він потрібен для здорового функціонування центральної нервової системи. Піридоксин важливий в обміні речовин. Вітамін В6 покращує засвоєння ненасичених жирних кислот, він знижує рівень ліпідів і холестерину в крові. Варто знати також, що піридоксин уповільнює процес старіння.

Вітамін В6 швидко виводиться з організму, тому він не має властивостей накопичуватися в організмі і має наповнюватись постійно за допомогою продуктів, що містять вітамін В6 і вітамінних препаратів.

Показания

Може бути рекомендована для підвищення опірності організму в період сезонних застудних захворювань. Cприяє поліпшенню загального стану організму і підвищенню імунітету.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Противопоказания

Застереження

Підвищена особиста чутливість до компонентів, діти, жінки в період вагітності та годування груддю.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

За призначенням лікаря по 1 капсулі на день під час вживання їжі, запиваючи водою, або за іншою схемою, рекомендованою лікарем.

ТЕРМІН ВЖИВАННЯ: за рекомендацією лікаря.

Условия хранения

Форма випуску

М’які желатинові капсули №30.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Иммуниген-19 капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов