Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Juvamine (Жувамин) Коэнзим Q10 и дрожжи красного риса таблетки №30

Код: 84465
Juvamine (Жувамин) Коэнзим Q10 и дрожжи красного риса таблетки №30
Цена от 445.00 до 445.00 грн

Наличие в 100 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

улучшение функции сердца и сосудов

Область применения

кардиология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Juvamine (Жувамин) Коэнзим Q10 и дрожжи красного риса таблетки №30

Состав

наповнювачі: камедь акації, целюлоза; червоний дріжджовий рис (10%); коензим Q10 (3,3%);  магнієві солі жирних кислот.

Властивості

  • Червоний дріжджовий рис збагачений монаколіном К та особливо цінується своєю властивістю стабілізації рівня холестерину в крові та покращення обміну речовин в організмі.
  • Коензим Q10 є важливим фактором для вироблення енергії в клітинах та має протизапальні властивості. Він допомагає зміцнити імунітет і захистити організм від різних захворювань.
  • Також він позитивно впливає на серцево-судинну систему та здатний поліпшити скоротливу здатність серцевого м'яза, знизити артеріальний тиск і поліпшити кровообіг.
  • Коензим Q10 може знизити рівень холестерину в крові і запобігти окислювальному стресу, пов'язаному з серцево-судинними захворюваннями.

Способ применения и дозы

Приймати по 1 таблетці на день під час їжі протягом 30 днів, курс можна повторювати. Проковтнути, запиваючи великою склянкою води.

Застереження

Продукт не слід приймати, якщо вже приймаються продукти з вмістом червоного дріжджового рису. Споживання монаколінів червоного дріжджового рису в добовій дозі 3 мг або більше – не рекомендується. Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем, якщо є проблеми зі здоров'ям. Не можна дітям до 18 років, вагітним та жінкам, які годують, а також людям старше 70-ти років. Не рекомендується вживати людям з нирковою недостатністю або в стані алкогольного сп'яніння. Не вживати, якщо приймаються ліки, що знижують рівень холестерину або при непереносимості статинів. Не застосовувати під час лікування гіполіпідемічними препаратами.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Juvamine (Жувамин) Коэнзим Q10 и дрожжи красного риса таблетки №30

По этому товару ещё нет отзывов