Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Juvamine (Жувамін) Коензим Q10 і дріжджі червоного рису таблетки №30

Код: 84465
Juvamine (Жувамін) Коензим Q10 і дріжджі червоного рису таблетки №30
Ціна від 445.00 до 445.00 грн

Наявність у 103 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

поліпшення функції серця і судин

Галузь застосування

кардіологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Juvamine (Жувамін) Коензим Q10 і дріжджі червоного рису таблетки №30

Склад

наповнювачі: камедь акації, целюлоза; червоний дріжджовий рис (10%); коензим Q10 (3,3%);  магнієві солі жирних кислот.

Властивості

  • Червоний дріжджовий рис збагачений монаколіном К та особливо цінується своєю властивістю стабілізації рівня холестерину в крові та покращення обміну речовин в організмі.
  • Коензим Q10 є важливим фактором для вироблення енергії в клітинах та має протизапальні властивості. Він допомагає зміцнити імунітет і захистити організм від різних захворювань.
  • Також він позитивно впливає на серцево-судинну систему та здатний поліпшити скоротливу здатність серцевого м'яза, знизити артеріальний тиск і поліпшити кровообіг.
  • Коензим Q10 може знизити рівень холестерину в крові і запобігти окислювальному стресу, пов'язаному з серцево-судинними захворюваннями.

Спосіб застосування та дози

Приймати по 1 таблетці на день під час їжі протягом 30 днів, курс можна повторювати. Проковтнути, запиваючи великою склянкою води.

Застереження

Продукт не слід приймати, якщо вже приймаються продукти з вмістом червоного дріжджового рису. Споживання монаколінів червоного дріжджового рису в добовій дозі 3 мг або більше – не рекомендується. Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем, якщо є проблеми зі здоров'ям. Не можна дітям до 18 років, вагітним та жінкам, які годують, а також людям старше 70-ти років. Не рекомендується вживати людям з нирковою недостатністю або в стані алкогольного сп'яніння. Не вживати, якщо приймаються ліки, що знижують рівень холестерину або при непереносимості статинів. Не застосовувати під час лікування гіполіпідемічними препаратами.

Додати відгук до товару

Відгук про Juvamine (Жувамін) Коензим Q10 і дріжджі червоного рису таблетки №30

Цей товар ще не має відгуків