Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для депиляции лица Аргана полоски №12

Код: 76297
Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для депиляции лица Аргана полоски №12
Цена от 61.04 до 82.06 грн

Наличие в 3 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для депиляции лица Аргана полоски №12

Состав

Воску — Triethylene Glycol Rosinate, Hydrogenated Polydicyclopentadiene, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Elaeis Guineensis Oil, Paraffinum Liquidum, Tocopherol, Polyethylene, Parfum, Linalool, CI 45410, CI 75130.Серветки — Paraffinum Liquidum, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycine Soja Oil, Parfum.

Ефективний віск для епіляції обличчя «Аргана» бренда Caramel допоможе усунути небажані волоски, які псують естетичний вигляд і значно впливають на впевненість у собі. У складі набору міститься 12 воскових смужок, які гарантують гладкість і доглянутість шкіри навіть після агресивного процесу видалення волосся.

Віск збагачений натуральною аргановою олією, що є ефективним засобом для зволоження, живлення, пом'якшення, відновлення і заспокоєння шкірного покриву. Смужки ефективні для видалення волосся довжиною 2-5 мм. Вироби від Caramel не тільки усувають волосся на ніжній шкірі обличчя, але і прекрасно доглядають за епідермісом. Відтепер ніякого тривалого почервоніння та подразнення! Усього кілька хвилин — і ваше обличчя набуває сяйного вигляду.

Запобіжні заходи: перед кожною процедурою перевіряйте реакцію шкіри, застосовуючи віск на невеликій ділянці. Якщо через 24 години немає побічних реакцій, Ви можете продовжити застосування. Цей продукт підходить для видалення волосся на обличчі. Не використовуйте на голові, очах, бровах, носі, вухах, грудях, сосках або прилеглих зонах, генітальній та періанальній ділянках. Процедура не підходить для літніх людей, діабетиків або людей, які приймають ліки проти акне. Не наносити на рани, варикозне розширення вен, прищі, подразнену або обгорілу шкіру, шкіру, яка раніше мала несприятливу реакцію на віск для видалення волосся. Уникайте прийняття сонячних ванн, плавання, використання дезодорантів або інших продуктів на основі спирту, а також парфумерних продуктів протягом 24-х годин до і після епіляції. При високих температурах (+ 30ºC і вище) помістіть смужки в холодильник на 30 хвилин перед використанням. Зберігати в горизонтальному положенні. Зберігати в недоступному для дітей та тварин місці. Не ковтати.

Способ применения и дозы

  1. Обережно роз'єднайте пластини на дві частини. Обидві пластини є повноцінними.
  2. Ретельно приклейте кожну пластину до шкіри суворо у напрямку росту волосся та притисніть її.
  3. Одним різким рухом відірвіть її обов'язково проти росту волосся!
  4. Зніміть віск, що залишився за допомогою спеціальної серветки для зняття воску з олією. Після процедури рекомендується скористатися зволожувальним кремом після епіляції.

Регистрационные данные

Инструкция для: Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для депиляции лица Аргана полоски №12

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для депиляции лица Аргана полоски №12

По этому товару ещё нет отзывов