Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для депиляции тела Зеленый чай полоски №16

Код: 76307
Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для депиляции тела Зеленый чай полоски №16
Цена от 88.40 до 114.50 грн

Наличие в 7 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для депиляции тела Зеленый чай полоски №16

Состав

Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Cera Microcristallina, Parfum, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Camelia Senensis Leaf Extract, Ascorbyl Palmitate, BHT, CI 75810.

Бажаєте, щоб процедура депіляції пройшла максимально швидко та принесла вам винятково задоволення, а не дискомфорт і болісні відчуття? Хочете, щоб ріст волосся на тілі сповільнився? У такому випадку використовуйте чудовий віск для депіляції «Зелений чай» від Lady Caramel. Цей дивовижний засіб назавжди змінить ваше уявлення про депіляцію і подарує вашому тілу бездоганну гладкість.

Смужка цього воску накриє вашу шкіру неначе тепла ковдра, зігріє та заспокоїть її. Вона пом'якшить шкірний покрив і розслабить його, зробивши процес видалення волосся максимально приємним й абсолютно безболісним. Віск від Lady Caramel підбадьорить вас неперевершеним ароматом зеленого чаю і з часом майже зовсім припинить ріст волосся на тілі.

Після використання воску «Зелений чай» ваша шкіра залишиться ідеально гладенькою упродовж довгих чотирьох тижнів. Важливо, що цей засіб універсальний та ідеально підходить для будь-якого типу жіночої шкіри.

Способ применения и дозы

перед депіляцією шкіра має бути сухою і знежиреною, а для поліпшення ефекту можна нанести невелику кількість косметичного тальку. Кожну пластину воску зігрійте в долонях. Обережно роз'єднайте пластини на дві частини. Обидві пластини є повноцінними. Ретельно приклейте кожну пластину до шкіри чітко у напрямку росту волосся і притисніть її. Одним різким енергійним рухом відірвіть її обов'язково проти росту волосся! Після депіляції зніміть залишок воску за допомогою спеціальної серветки для зняття воску з олією.

Регистрационные данные

Инструкция для: Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для депиляции тела Зеленый чай полоски №16

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Леди Карамель (Lady Caramel) Воск для депиляции тела Зеленый чай полоски №16

По этому товару ещё нет отзывов