Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Максиопрост Макс таблетки №30

Код: 85073
Максиопрост Макс таблетки №30
Цена от 569.77 до 827.00 грн

Наличие в 196 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

эректильная дисфункция

Область применения

сексуальное здоровье

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Максиопрост Макс таблетки №30

Состав

1 таблетка містить: активні інгредієнти: Екстракт якірців сланких  (Tribulus terrestris) - 750 mg (мг), Цинку бісгліцинат - 32 mg (мг), L-селенометіоніну - 25 mg (мг), (що відповідає 50 μg (мкг) селену). Антиспікаючи агенти: мікрокристалічна целюлоза, кальцію стеарат, біосил.

Без ГМО.

Опис

Екстракт якірців сланких  (Tribulus terrestris) - містить стероїдні сапоніни, зокрема протодіосцин, який позитивно впливає на проникність клітинної мембрани, еректильну функцію, метаболізм холестерину та імунітет; сприяє нормалізації гормонального дисбалансу чоловіка та підвищує чутливість клітин до чоловічих гормонів, активізуючи андрогенні рецептори. Має гіполіпідемічні властивості: сприяє зниженню рівня загального холестерину та ліпопротеїдів низької щільності.

L-селенометіонін є органічним джерелом селену, який характеризується високою біодоступністю. Селен є важливим мінералом у нашому організмі, бере участь у захисті клітин від токсичного впливу, активує захисні сили організму, речовина приносить користь при інфекційних та вірусних захворюваннях. Найголовніша функція селену для чоловічої статевої сфери – участь у виробленні і біосинтезі андрогену тестостерону, що істотно покращує склад та якість еякуляту.

Цинку бісгліцинат - має великою мірою позитивний вплив на чоловіче здоров'я. Цинк відповідальний за статеве здоров'я чоловіка, а також є головним будівельним матеріалом молекули тестостерону. Цинк відповідальний за здоров'я всієї чоловічої статевої системи і є профілактичним засобом проти аденоми передміхурової залози та простатиту, а також є будівельним матеріалом для волосся і перешкоджає чоловічому облисінню.

Не є лікарським засобом

Показания

Може бути рекомендована як джерело біологічно активних речовин, зокрема протодіосцину та рослинних фітонутрієнтів. Сприяє поліпшенню чоловічого здоров'я, підвищенню рівня статевих гормонів та лібідо, нормалізації функціонування чоловічої статевої системи.

Противопоказания

Індивідуальна несприйнятливість компонентів, діти.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1 таблетці 2 рази на день незалежно від прийому їжі.

Тривалість споживання: 3-4 місяців. В подальшому термін споживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Не перевищувати рекомендовану добову кількість.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4° С до 25° С.

Форма випуску: 1 таблетка масою нетто 1350 mg (мг) ± 7 % в кількості №30, №60 шт в упаковці виробника.

Дата виробництва: вказано на упаковці.

Термін придатності: 24 місяці від дати виробництва.

Дата ”вжити до”: вказано на упаковці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Максиопрост Макс таблетки №30

По этому товару ещё нет отзывов