Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Миелофан капсулы №30

Код: 56015
Миелофан капсулы №30
Цена от 299.00 до 593.50 грн

Наличие в 3838 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

моно и полинейропатия, невралгии, люмбаго

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Миелофан капсулы №30

Состав

1 капсула містить: активні інгредієнти: уридин 5'-монофосфату динатрієва сіль – 50 мг, цитидин 5'-монофосфат – 5 мг, фолієва кислота (фолат) – 0,5 мг, вітамін В12 (ціанокобаламін) – 5 мкг; допоміжні речовини: антиспікаючі агенти: кремнію двоокис аморфний, магнію стеарат; наповнювач: мальтодекстрин; оболонка капсули: желатин, барвник титану діоксид.

Показания

МіелоФАН рекомендований як дієтична добавка до раціону харчування як додаткове джерело вітамінів (В12, фолату) і нуклеотидів (уридин 5'-монофосфату динатрієва сіль та цитидин 5'-монофосфат) з метою нормалізації функціонального стану нервової системи.

МіелоФАН сприяє відновленню пошкоджених нервових волокон і периферичних нервів, зокрема при підвищеній потребі в піримідинових нуклеотидах (ішіас, радикуліт, діабетична та алкогольна полінейропатії, міжреберні невралгії, неврит лицьового і трійчастого нервів), регенерації аксонів нервової тканини; нормалізації метаболізму нейронів.

Не є лікарським засобом.

Комплекс МієлоФАН сприяє відновленню нервових волокон, їх чутливості і функції. Засіб ефективніше інших нуклеотидів здатен знизити больовий синдром і захистити нейрони від загибелі в результаті впливу гомоцистеїну. Піримідинові нуклеотиди і вітаміни групи В допомагають відновити мієлинову оболонку нервового волокна та прискорити проведення нервових імпульсів. МієлоФАН рекомендований при полінейропатії, невриті та невралгії.

Противопоказания

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. МієлоФАН не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Індивідуальна чутливість до компонентів засобу, вагітність і період лактації.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим по 1 капсулі 1 раз на день під час їжі, запиваючи достатньою кількістю питної води. Зазвичай курс складає не менше 2-3 місяців. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем, який індивідуально визначить тривалість курсу.

Условия хранения

Термін придатності

Дату виробництва вказано на упаковці. Термін придатності - 36 місяців від дати виробництва.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці за температури від 4 °C до 25 °C у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Миелофан капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов