Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Спирулина капс. мягкие желат., УльтраКап №30

Код: 63070
Спирулина капс. мягкие желат., УльтраКап №30
Цена от 89.58 до 197.20 грн

Наличие в 930 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

язвы, раны, пролежни, ожоги

Область применения

иммунология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Спирулина капс. мягкие желат., УльтраКап №30

Состав

1 таблетка: основна речовина: спіруліна -400 mg (мг); допоміжні речовини: бджолиний віск -70,0 mg (мг), лецитин - 30,0 mg (мг), соєва олія - 500,0 mg (мг); склад оболонки: желатин, гліцерин, діоксид, вода очищена.

Поживна (харчова) цінність: білки - 16,2 g (г); жири - 58,0 g (г); вуглеводи - 10,7 g (г). Енергетична цінність (калорійність): 629,6kcal (ккал) / 2871,0 kJ (кДж)

Властивості

Комплекс амінокислот, вітамінів і мікроелементів, який містить харчова добавка СПІРУЛІНА, розроблений не в науковій лабораторії, а створений самою Природою. Завдяки оптимальному співвідношенню поживних речовин використання цієї біологічно активної добавки забезпечує нормальне функціонування організму людини.

СПІРУЛІНА - це багате джерело:

  • натурального білка - в ній міститься 60-70% протеїну (для порівняння: в курячому яйці - 47%, в яловичині - 18-21%, в порошку сої - 37%);
  • g-лінолевої кислоти, яка надзвичайно важлива при лікуванні сексуальних розладів у чоловіків і жінок, а в поєднанні з вітаміном Е покращує репродуктивну функцію і сприяє нормальному протіканню вагітності;
  • органічного заліза (в 58 разів більше, ніж в сирому шпинаті, і в 28 разів більше, ніж у сирій яловичої печінки);
  • майже всіх відомих на сьогоднішній день антиоксидантів (в тому числі рідкого пігменту фикоцианина), гальмують окисні процеси, які призводять до старіння організму, і перешкоджають росту злоякісних пухлин;
  • практично всіх вітамінів (крім вітаміну D), активність яких значно вище, ніж синтетичних (наприклад, b-каротину в ній міститься в 25 разів більше, ніж в сирої моркви, вітаміну В12 - в кілька разів більше, ніж в будь-яких інших продуктах харчування );
  • всіх незамінних амінокислот;
  • мікроелементів: міді, срібла, марганцю, кальцію, магнію, калію, натрію, фосфору, йоду, селену.

В організмі людини СПІРУЛІНА засвоюється на 95%. За даними ВООЗ, регулярне використання цієї біологічно активної харчової добавки дозволяє запобігти до 2/3 відомих захворювань.

Показания

Дієтична добавка до раціону харчування - джерело природного йоду, сприяє поліпшенню роботи щитовидної залози, підвищення імунітету, захисних властивостей організму і нормалізації обміну речовин.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів продукту, діти до 12 років, вагітні та жінки немовля.

Способ применения и дозы

Приймати дорослим по 1 капсулі 2-3 рази на добу під час їжі, запиваючи теплою водою, дітям з 12 років по 1 капсулі 2 рази на добу. Курс застосування - 1 місяць. При необхідності курс можна повторити 3-4 рази на рік.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника в сухому, прохолодному, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25 °C. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Спирулина капс. мягкие желат., УльтраКап №30

По этому товару ещё нет отзывов