Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Спирулина Arbor Vitae таблетки №40

Код: 81733
Спирулина Arbor Vitae таблетки №40
Цена от 65.00 до 65.00 грн

Наличие в 362 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

заболевания щитовидной железы

Область применения

эндокринология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Спирулина Arbor Vitae таблетки №40

Состав

Склад на 1 таблетку масою 500 мг(mg): спіруліна порошок – 40,0% (200,0 мг)(mg)), цукор – 25,0%, молочна сироватка -22,5 %, стабілізатор МКЦ – 10,0%, наповнювач кальцію стеарат – 1,5%, антиспікаючий агент аеросил – 1,0%.

Енергетична цінність (калорійність) у 100 г продукту: 258,89 ккал.

Харчова (поживна) цінність у 100 г (g) продукту: білки 22,98 г (g); жири -2, 845 г (g); вуглеводи – 35,34 г (g).

Опис

Спіруліна – це одноклітинна водорість, що містить велику кількість різних вітамінів, макро- і мікроелементів, незамінних жирних кислот, білків, амінокислот та є найбагатшим джерело хлорофілу.

Завдяки вмісту йоду спіруліна є ефективним профілактичним засобом, що використовується для поліпшення функціонального стану щитовидної залози. Також спіруліна підсилює енергетичні процеси в організмі, має імунорегулюючі властивості, сприяє зниженню маси тіла і нормалізації обміну речовин. Спіруліна сприятливо впливає на функціонування печінки, підвищує детоксикаційну функцію організму, відновлює мікрофлору кишечника, проявляє антиоксидантну дію, при регулярному вживанні компенсує вітамінну, мінеральну та білкову недостатності.

 

Показания

Дієтична добавка до раціону харчування – додаткове джерело природного йоду. Сприяє покращенню функціонального стану щитовидної залози, нормалізації обміну речовин.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед застосуванням потребує консультації лікаря.

Не є лікарським засобом.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту, вагітні, жінки в період лактації, діти до 18 років.

Способ применения и дозы

Дорослим по 2 таблетки 2-3 рази на день під час прийому їжі, запиваючи невеликою кількістю рідини або за схемою, рекомендованою лікарем. Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання. Курс прийому – до одного місяця, в подальшому термін споживання узгоджувати з лікарем.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника у сухому, захищеному від потрапляння прямих сонячних променів, недоступному для дітей місці при температурі від 5°С до 25°С та відносній вологості не більше 75%.

Форма випуску

40 таблеток по 500 мг (mg).

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Спирулина Arbor Vitae таблетки №40

По этому товару ещё нет отзывов