Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Витамин С Ацерола таблетки со вкусом клубники №100

Код: 80076
Витамин С Ацерола таблетки со вкусом клубники №100
Цена от 104.76 до 239.30 грн

Наличие в 84 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Витамин С Ацерола таблетки со вкусом клубники №100

Состав

Опис

Вітамін С допомагає організму засвоювати залізо і загоювати рани, а також підсилює роботу ферментів. Він бере участь в синтезі колагену, який зміцнює судини, зв'язки і кістки, і в окисно-відновних реакціях. Слід з обережністю приймати людям, які мають проблеми з кислотністю в шлунку. Високі дози вітаміну С можуть викликати неприємні і болючі відчуття в епігастрії.

Вітамін С сприяє загальному зміцненню організму, підвищує опірність організму при сезонних вірусних захворювань, сприяє підтримці нормальної роботи імунної системи під час і після інтенсивних фізичних навантажень, утворенню колагену для нормальної роботи кровоносних судин і функціонуванню кісток, хрящів, ясен, шкіри; запобігає виникненню синдрому хронічної втоми; має антиоксидантні властивості.

Вітамін С апельсин з ацеролою більш резистентний до зміни рН шлунково-кишкового тракту і менше подразнює слизову оболонку за рахунок аскорбата натрію. Містить натуральний екстракт ягід ацероли (барбадоської вишні), який підвищує засвоєння біонутрієнтів.

Властивості

  • має приємний смак полуниці
  • є додатковим джерелом вітаміну С
  • м'яко діє на слизову шлунка
  • містить натуральний екстракт ягід ацероли
  • повна відсутність штучних барвників, ароматизаторів та консервантів.

Противопоказания

Чутливість до компонентів продукту, діти до 12 років, вагітні та жінки після консультації з лікарем. Не рекомендується вживати при тромбофлебіті, схильності до тромбозів, цукровому діабеті, важких захворювань нирок, сечокам'яній хворобі.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1 таблетці 1-2 рази на день після їди, запиваючи невеликою кількістю води. Термін вживання 3-4 тижнів. За призначенням лікаря дози і строки застосування можуть бути змінені.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в недоступному для дітей місці, в оригінальній упаковці, в захищеному від світла місці при температурі від +5 до + 25°С і відносній вологості повітря не вище 75%.

Дана продукція не є препаратом медичного призначення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Витамин С Ацерола таблетки со вкусом клубники №100

По этому товару ещё нет отзывов