Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Янтарная кислота капс. 0,4 г №30

Код: 69969
Янтарная кислота капс. 0,4 г №30
Цена от 44.91 до 56.00 грн

Наличие в 11 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

метаболическая тканевая терапия, антиоксиданты

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Янтарная кислота капс. 0,4 г №30

Состав

Бурштинова кислота – 160,0 мг, аскорбінова кислота – 20,0 мг, допоміжні речовини.

Бурштинова кислота є речовиною природного походження, що сприяє нормалізації загального метаболізму в організмі і має широкий спектр біологічних ефектів: стимулює енергетичний обмін в клітинах організму, значно покращує клітинне дихання, надає антигіпоксичний ефект; покращує мозковий кровообіг і роботу серця; сприяє виведенню з організму токсичних речовин (як ендогенних, так і екзогенних); прискорює процес розпаду алкоголю, сприяє більш активному виведенню його метаболітів, зменшенню проявів алкогольної інтоксикації, зниженню абстинентного (похмільного) синдрому і поліпшенню загального самопочуття; активізує імунітет; підвищує працездатність організму, знімає больові відчуття в м’язах при важких фізичних навантаженнях; покращує адаптацію організму до негативного впливу навколишнього середовища; має загальнозміцнюючі та відновлюючі властивості.

Аскорбінова кислота (вітамін С) є водорозчинним вітаміном і потужним антиоксидантом, що відіграє найважливішу роль в регуляції окисно-відновних процесів. Аскорбінова кислота сприяє регуляції згортання крові, нормалізує проникність капілярів, має протизапальну і протиалергічну дію. Посилюючи дезінтоксикаційну функцію печінки, в поєднанні з янтарною кислотою, вітамін С сприяє більш активному виведенню алкоголю з організму, знижує похмільний синдром.

Показания

Додаткове джерело бурштинової та аскорбінової кислот, сприяє підвищенню загальної працездатності та фізичної витривалості, виведенню з організму токсичних речовин.

Противопоказания

Діти до 12 років, вагітні, жінки в період годування грудьми, індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1-2 капсули 3 рази на день під час їжі, запивати водою. Курс прийому — до 1 місяця.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Янтарная кислота капс. 0,4 г №30

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: