Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Зест (Zest) Бьюти Коллаген Скин раствор питьевой по 25 мл №14

Код: 74995
Зест (Zest) Бьюти Коллаген Скин раствор питьевой по 25 мл №14
Цена от 554.72 до 1097.00 грн

Наличие в 3252 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Зест (Zest) Бьюти Коллаген Скин раствор питьевой по 25 мл №14

Состав

1 флакон містить: вода, гідролізат колагену Verisol® (продукт зі свинини), фруктоза, концентрат грушевого соку, регулятор кислотності лимонна кислота, L-аскорбінова кислота (вітамін С), ароматизатор манго, консерванти: натрію бензоат, калію сорбат; нікотинамід (ніацин), цинку цитрат, DL-альфа-токоферолу ацетат (вітамін Е), кальцію-D-пантотенат (вітамін В5), барвник бета-каротин, біотин, підсолоджувач сукралоза.

Активні інгредієнти на 1 флакон (25 ml (мл))
Гідролізат колагену 2500 mg (мг)
Вітамін С 80 mg (мг)
Ніацин 16 mg (мг)
Вітамін Е 6 mg (мг)
Вітамін В5 6 mg (мг)
Цинк 5 mg (мг)
Біотин 50 mcg (мкг)

 Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) дієтичної добавки: на
100 
ml (мл): білки – 10,2 g (г), вуглеводи – 8,3 g (г), з яких цукри – 7,9 г (g); жири – <  0,5 g (г), з яких насичені – < 0,1 g (г); сіль – 0,09 g (г); 364 kJ (кДж)/85 kсаl (ккал);

на 1 флакон (25 ml (мл)): білки – 2,6 g (г), вуглеводи – 2,1 g (г), з яких цукри – 2,0 г (g); жири – < 0,5 g (г), з яких насичені – < 0,1 g (г); сіль – 0,02 g (г); 91 kJ (кДж)/21 kсаl (ккал).

ЗЕСТ Б’юті Колаген Скін/ZEST® Beauty Collagen Skin дбає про красу шкіри зсередини.

Зі смаком манго.

ЗЕСТ Б’юті Колаген Скін/ZEST® Beauty Collagen Skin допомагає боротися з ознаками старіння шкіри та підтримувати природну красу шкіри, волосся та нігтів за рахунок дії компонентів, що входять до його складу:

Біоактивний пептид колагену VERSIOL® допомагає зменшити кількість зморшок та інших вікових ознак старіння шкіри,

Біотин, ніацин та цинк сприяють підтримці здорового стану шкіри, надають їй пружності та сяяння. Біотин (вітамін В7) бере участь у багатьох клітинних реакціях, особливо в жировому та білковому обміні організму, позитивно впливає на стан волосся, нігтів та шкіри. Також відіграє важливу роль в нормалізації обмінних процесів. Біотин є джерелом сірки, яка бере участь у синтезі колагену і таким чином позитивно впливає на структуру шкіри, її еластичність та пружність.

Цинк – незамінний мікроелемент для підтримки метаболізму, функції поділу та відновлення клітин. Сприяє підтримці здорового стану волосся, нігтів та шкіри. Підтримує роботу імунної системи. Бере участь у захисті від клітинного старіння через ушкодження вільними радикалами.

Вітаміни С та Е в складі комплексної терапії сприяють усуненню куперозу , захисту клітин від окисного стресу. Вітамін С сприяє утворенню колагену для належного функціонування шкіри та усуненню гіперпігментації. Є антиоксидантом для уповільнення старіння шкіри. Вітамін Е нормалізує активність сальних залоз, сприяє усуненню лущення, позитивно впливає на стан рубцевої тканини.

Ніацин та пантотенова кислота (вітамін В5) сприяють покращенню зовнішнього вигляду шкіри, беруть участь в життєво важливих окислювально-відновних реакціях. Як кофактор ензимів ніацин задіяний у метаболізмі білків, жирів і вуглеводів, пуриновому обміні, тканинному диханні, розпаді глікогену.

Показания

застосовувати дорослим як дієтичну добавку до раціону харчування, як додаткове джерело гідролізату колагену, вітамінів та мікроелементів для покращення зовнішнього вигляду шкіри, боротьби з її передчасним старінням, появою зморшок, для забезпечення природного рівня еластичності та зволоженості шкіри.

Противопоказания

Не є лікарським засобом. Дієтична добавка ЗЕСТ Б’юті Колаген Скін/ZEST® Beauty Collagen Skin.

Різноманітне і збалансоване харчування та здоровий спосіб життя важливі для вас.

Особливості застосування: 

перед початком прийому рекомендована консультація лікаря.

Діти:

 не застосовувати дітям.

Застереження щодо застосування:

 не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

вживати дорослим по 1 флакону на добу вранці після прийому їжі, перед використанням добре збовтати. Курс прийому становить 1 місяць. Після консультації лікаря можна вживати ЗЕСТ Б’юті Колаген Скін/ZEST® Beauty Collagen Skin впродовж 3 або 6 місяців.

Условия хранения

Форма випуску: флакони в картонній упаковці №14.

Об’єм 1 флакона: 25 ml (мл).

Номер партії (серії) виробництва: вказано на упаковці.

Дата виробництва: вказано на упаковці.

Вжити до кінця: вказано на упаковці.

Строк придатності: 30 місяців.

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище і недоступному для дітей місці. Після відкриття зберігати в холодильнику та вжити протягом місяця. Не пийте безпосередньо з флакона!

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Зест (Zest) Бьюти Коллаген Скин раствор питьевой по 25 мл №14

По этому товару ещё нет отзывов