Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Ацерола-С 500 с биофлавоноидами капс. 800 мг №30

Код: 69126
Ацерола-С 500 с биофлавоноидами капс. 800 мг №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Ацерола-С 500 с биофлавоноидами капс. 800 мг №30

Состав

1 капсула містить: активні інгредієнти: сік ацероли висушений – 300 mg(мг), збагачений 350 mg(мг) вітаміна С – що відповідає 500 mg(мг) L-аскорбінової кислоти, цитрусові біофлавоноїди – 25 mg(мг) (що відповідає 11,25 mg(мг) гесперидину); допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, лактоза, кальцію стеарат, діоксид кремнію аморфний (орісіл); оболонка капсули: желатин.

Ацерола - С 500 з біофлавоноїдами рекомендовано вживати як додаткове джерело натурального вітаміну С та цитрусових біофлавоноїдів при збільшеній потребі або дефіциті цих нутрієнтів. Ацерола - С 500 з біофлавоноїдами сприяє нормалізації функціонального стану імунної системи, у т.ч. в період гострих респіраторних вірусних інфекцій.

Ацерола - С 500 з біофлавоноїдами

  • має антиоксидантні та загальнозміцнюючі властивості,
  • сприяє підвищенню опірності імунної системи
  • синтезу колагену та зміцненню стінок судин
  • сприяє швидкому загоєнню ран
  • володіє антиагрегантними властивостями
  • зміцнює серцево-судинну систему

Ацерола ( Malpighia emarginata) – також відома, як барбадоська вишня, є одним із найбагатших природних джерел аскорбінової кислоти у світі. Плоди ацероли містять вітаміну С в 50-100 разів більше, ніж апельсини чи лимони. Доведено, що вітамін С ацероли засвоюється людиною краще, ніж синтетична аскорбінова кислота. Плоди ацероли також містять багато фітонутрієнтів, таких як фенольні сполуки каротиноїдів, антоціани та флавоноїди, що мають виражені антиоксидантні властивості і є синергістами аскорбінової кислоти. Також була доведена протимікробна, гіпоглікемічна та гепатопротекторна дія ацероли.

Вітамін С (Vitamine C) або аскорбінова кислота відноситься до групи водорозчинних вітамінів. Оскільки вітамін С не синтезується самостійно, дуже важливо забезпечити його постійне надходження до організму. Рівень вітаміну С у крові є маркером здоров’я. Аскорбінова кислота бере участь в окисно-відновних реакціях, регуляції вуглеводно та білкового обмінів і синтезі багатьох гормонів. Вітамін С підвищує неспецифічну резистентність організму і нормалізує роботу імунної системи. Застосування аскорбінової кислоти скорочує тривалість протікання ГРВІ. Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену для підтримки функцій шкіри, судин, ясен, хрящів та зубів та пришвидшує загоєння ран.

Цитрусові біофлавоноїди є природним доповненням до вітаміну С і містяться в основному в шкірці грейпфрутів, лимонів і апельсинів. Основне завдання біофлавоноїдів - мінімізувати дію вільних радикалів, які руйнують клітини і провокують збій у функціонуванні всього організму. Цитрусові біофлавоноїди мають антиоксидантну, тонізуючу і відновлюючу дію. Застосовуються при загальному стані втоми, зниженні ваги, інфекційних і вірусних захворюваннях, зміцнюють судинну систему та сприяють зміцненню імунітету. Цитрусові біофлавоноїди сприяють кращому засвоєнню вітаміну С та підвищують його біодоступність.

Показания

«Ацерола - С 500 з біофлавоноїдами» рекомендована як додаткове джерело вітаміну С та біофлавоноїдів цитрусових при збільшеній потребі або дефіциті цих нутрієнтів та нормалізації функціонального стану імунної системи, у т.ч. в період гострих респіраторних вірусних інфекцій. «Ацерола - С 500 з біофлавоноїдами» має виражені антиоксидантні властивості, сприяє підвищенню стійкості організму до патогенних вірусів та бактерій, зменшує ризик виникнення респіраторних захворювань під час сезонних інфекцій, перешкоджає виникненню ускладнень та сприяє прискоренню одужання. «Ацерола - С 500 з біофлавоноїдами» краще та швидше засвоюється організмом завдяки натуральному складу та підвищеній біодоступності.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів, дитячий вік, вагітність, лактація, тяжкі захворювання нирок, тромбози.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим по 1-2 капсули 2 рази на день після їди, запиваючи достатньою кількістю води.

Рекомендований курс прийому: 1-3 місяці. За необхідності курс прийому може бути скореговано лікарем.

Перед застосуванням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Побочные реакции

Не перевищувати рекомендовану добову дозу

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4 °С до 25 °С.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Ацерола-С 500 с биофлавоноидами капс. 800 мг №30

По этому товару ещё нет отзывов