Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица освежающе-тонизирующая 20 мл

Код: 76171
Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица освежающе-тонизирующая 20 мл
Цена от 53.77 до 65.20 грн

Наличие в 74 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

улучшение состояния кожи, общеукрепляющее

Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица освежающе-тонизирующая 20 мл

Состав

Aqua, Glycerin, Theobroma Cacao Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Butylene Glycol, Glycosphingolipids, Squalane, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Betaine, Hydrogenated Lecithin, Honey, Pectin, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Cananga Odorata Flower Oil, Sodium Polyacrylate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Geraniol, Benzyl Salicylate, Limonene.

Опис

Шкіра обличчя, незалежно від типу, дуже ніжна і схильна до впливу навколишнього середовища і способу життя. Стреси, вплив екології, погодних умов, температурних режимів, харчування, втома і шкідливі звички - все це піддає її змінам, погіршуючи стан. Шкіра стає тьмяною, у неї втомлений вигляд, з'являються дрібні зморшки, мікротріщини і лущення, знижується тонус і підвищується вразливість. Щоб повернути шкірі свіжість і привабливий зовнішній вигляд, слід забезпечити їй достатнє насичення поживними речовинами.

Маска для обличчя освіжаюче-тонізуюча Lico+Med, сприятливо діє на загальний стан шкіри завдяки активним компонентам, які швидко і ефективно сприяють її відновленню.

Fitosqualan забезпечує захисну функцію, компенсує дефіцит ліпідів шкіри, додатково живлячи її, і проводить вологу в глибокі шари шкіри, забезпечуючи її утримання для тривалого ефекту.

Бетаїн - активно діюча речовина, природний зволожувач, поряд з натуральним тонізуючим компонентом лецитином, пом'якшує шкіру.
Рослинні цераміди і фосфоліпіди - компоненти натурального походження, родинні шкірі. Вони підтримують метаболізм клітин, реставрують мембрани і підсилюють сяйво.
Синергія аскорбінової і лимонної кислот виступає як природний антиоксидант, також дбайливо очищує і освітлює шкіру, знімає запалення, підвищує пружність шкіри і її регенеративні функції.
Олія іланг-ілангу розгладжує шкіру, надає їй пружності і бархатистості. Усуває подразнення і почервоніння, нормалізує стан шкіри будь-якого типу, впливаючи на роботу сальних залоз.

В цілому, сила всіх компонентів маски спрямована на живлення, зміцнення захисних і бар'єрних функцій, вирівнювання кольору, усунення зморшок і наданні шкірі свіжого і підтягнутого зовнішнього вигляду. Маска для обличчя освіжаюче-тонізуюча Lico+Med - це швидка допомога для ефективної боротьби з ознаками втоми шкіри. Це відмінний експрес-метод для краси шкіри перед важливим заходом.

Можна використовувати відновлювальних курсом після холодної пори року або стресових процедур.

Способ применения и дозы

Нанести рівним шаром на обличчя і шию. Наносити по масажних лініях, уникаючи області навколо очей і губ.

Зняти косметичним спонжем через 20 хвилин. Після зняття маски може з'явитися відчуття липкості, яке зникне через 15 хвилин.

Застосовувати 1-2 рази в тиждень.

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица освежающе-тонизирующая 20 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица освежающе-тонизирующая 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов