Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица против пигментных пятен 20 мл

Код: 76173
Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица против пигментных пятен 20 мл
Цена от 61.46 до 84.00 грн

Наличие в 109 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

улучшение состояния кожи, общеукрепляющее

Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица против пигментных пятен 20 мл

Состав

Aqua, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycerin, Kojic Dipalmitate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Dimethicone, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Cetearyl Alcohol, Cera Alba, Xanthan Gum, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Опис

Стан шкіри безпосередньо залежить від гормонального фону, і надлишок або дефіцит певних типів гормонів, а також нерівномірний розподіл пігментів можуть спровокувати різні шкірні реакції. Так, наприклад, меланін, відповідальний за колір шкіри, може зосереджуватися в певних областях, провокуючи підвищену концентрацію, і, таким чином, ставати причиною утворення пігментних плям.

Деякі моменти можуть погіршити ситуацію, тому варто їх запобігти заздалегідь. Наприклад, слід використовувати косметичні засоби із захистом від ультрафіолету, ретельно ставитися до вибору косметики по догляду, стежити за станом здоров'я всіх систем організму, а також заповнювати дефіцит вітамінів. Збої при виробленні меланіну можуть бути спровоковані частим використанням пілінгів і вибором косметики, які не відповідають типу шкіри. Поява пігментних плям найчастіше відзначається у жінок у віці 40 років, але зустрічається і у молодих дівчат. Особливо наражені на утворення пігментних плям вагітні жінки, у яких проявляється так звана «маска вагітності».

Для того щоб позбутися від пігментних плям слід зменшити утворення меланіну і позбутися від уже існуючих темних ділянок на шкірі. Маска проти пігментних плям Lico+Med сприяє їх зникненню і запобігає появі нових. В її складі два активних компоненти, які борються з цією проблемою, у зв'язку з чим не виникає необхідності вдаватися до допомоги додаткових процедур.

Сіль койевої кислоти виступає в ролі висвітлюючого шкіру компоненту. Вона блокує фермент, відповідальний за синтез меланіну, і дія спрямована не на клітини шкіри, а на сам фермент, що робить її абсолютно безпечною для загального стану шкірних покровів. Також сіль койевої кислоти м'яко відлущує пігментовані клітини, блокуючи появу меланіну в цих областях.
Екстракт мучниці підсилює процес регенерації, має антиоксидантний і протизапальний ефект, регулює утворення пігментів, очищує шкіру і сприяє її швидкому загоєнню.

Маска проти пігментних плям Lico+Мed вирівнює колір обличчя, висвітлює шкіру, і оберігає клітини від запалень і ушкоджень.

Способ применения и дозы

Нанести рівним шаром на обличчя і шию. Наносити по масажних лініях, уникаючи області навколо очей і губ.

Зняти косметичним спонжем через 20 хвилин. Після зняття маски може з'явитися відчуття липкості, яке зникне через 15 хвилин.

Застосовувати 1-2 рази в тиждень.

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица против пигментных пятен 20 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица против пигментных пятен 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов