Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица от чрезмерной сухости 20 мл

Код: 76172
Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица от чрезмерной сухости 20 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

восстанавление сухой и очень сухой кожи

Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица от чрезмерной сухости 20 мл

Состав

Aqua, Sea Water, Cucurbita Pepo Seed Extract, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii Butter,  Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20,  Hydrolyzed Milk Protein, Stearyl Dimethicone, Squalane, Sodium Polyacrylate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Опис

Суха шкіра - причина постійного дискомфорту, яка також підвищує вразливість шкірних покровів і збільшує ризик виникнення різних шкірних захворювань. Крім генетичної схильності до такого типу шкіри, на сухість можуть впливати і зовнішні чинники, увага до яких допоможе усунути цю проблему. Причиною сухості шкіри може стати неправильно підібрана декоративна косметика або засоби по догляду та недотримання правил їх використання, надмірно сухе повітря, жорстка або дуже гаряча вода, недостатнє зволоження шкіри після басейну або будь-яких інших спортивних занять. Симптоми сухості шкіри зазвичай проявляються у вигляді відчуття стягнутості, появи лущення, мікротріщин і подразнень. Суха шкіра більше інших типів схильна до вікових змін, оскільки волога гірше утримується всередині покровів і сповільнюється метаболізм клітин.

Для поліпшення здоров'я сухої шкіри і підвищення її імунітету важливо забезпечити достатнє зволоження. Надмірно суха шкіра потребує інтенсивного насичення вологою, і маска для обличчя від надмірної сухості Lico+Med від Elfa Pharm здатна дати шкірі необхідне живлення, підкріплене тривалим ефектом.
Амінокислоти з гарбузового насіння в поєднанні з багатою мінералами і мікроелементами термальною водою складають унікальний запатентований комплекс Ocaline PF, який підвищує рівень вологості в роговому шарі шкіри, тим самим пом'якшує її, а також усуває почервоніння.

Природна складова маски - це Phytosqualan, який є родинним шкірі ліпідом. Він легко поглинається шкірою, і служить допоміжним елементом для легкого проникнення в усі її шари інших корисних компонентів. Також насичує шкірні покрови додатковою вологою, проводячи її в глибокі шари шкіри, і забезпечує її утримання. Основна його функція - компенсувати дефіцит ліпідів шкіри і відновити властивості бар'єрної оболонки.

Такий природний загоюючий елемент як сік алое вера забезпечує шкірну регенерацію і лікування дрібних шкірних пошкоджень, заспокоює і охолоджує шкіру. Завдання алое вера в складі - активізувати роботу залоз, що відповідають за вироблення шкірного жиру, тим самим забезпечити шкірі природне і тривале зволоження.

При систематичному використанні маски для обличчя Lico+Med від надмірної сухості, ви забудете про дискомфорт і шкірні проблеми, спровоковані недостатньою кількістю вологи.

Способ применения и дозы

Нанести рівним шаром на обличчя і шию. Наносити по масажних лініях, уникаючи області навколо очей і губ.

Зняти косметичним спонжем через 20 хвилин. Після зняття маски може з'явитися відчуття липкості, яке зникне через 15 хвилин.

Застосовувати 1-2 рази в тиждень.

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица от чрезмерной сухости 20 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица от чрезмерной сухости 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов