Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица против купероза 20 мл

Код: 76209
Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица против купероза 20 мл
Цена от 73.21 до 73.21 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

улучшение состояния кожи, общеукрепляющее

Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица против купероза 20 мл

Состав

Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Argania Spinosa Kernel Oil, Niacinamide, Hydrolyzed Milk Protein, Stearyl Dimethicone, Tetrasodium Tetracarboxymethyl Naringeninchalcone, Sodium Polyacrylate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Heхyl Cinnamal, Limonene.

Опис

Купероз або розацеа явяє собою судинні зірочки на щоках, викликані порушенням кровообігу у верхніх шарах шкіри. Застій крові провокує витончення капілярів, що також тягне за собою вразливість шкіри до зовнішніх чинників. Через це навіть мінімальні перепади температури, зміни вологості і вплив сонячних променів викликають на шкірі свербіж, почервоніння і появу запалень. Також підвищується проникність судин, знижується їх еластичність. Це викликає розвиток набряків, запалень, і робить шкіру вразливою для проникнення бактеріальних інфекцій. На розвиток купероза впливає ряд причин, більшою мірою пов'язаних зі способом життя: куріння, неправильне харчування, емоційні перепади, стрес. Також посилюють проблему шкідливий вплив УФ-променів, різкі перепади температури і клімат.

Шкіра, схильна до почервоніння, вимагає особливого спеціально підібраного догляду. Розацеа вважається середнім станом між косметичною і дерматологічню проблемою. Шкірні покрови з куперозом найчастіше характеризуються підвищеною чутливістю і сухістю, тому вкрай необхідною є реставрація гідроліпідного бар'єру.

Для домашнього догляду Elfa Pharm розробила маску проти куперозу Lico+Med, яка, завдяки органічним флавоноїдам, допомагає вирішити дану проблему, уникаючи алергічних реакцій і проявів запалення. Активні речовини, що входять до складу, відповідають всім потребам шкіри з куперозом.

Naringenin - природний протизапальний елемент, який також захищає шкіру від шкідливої ??дії вільних радикалів, зменшує крихкість і підвищує еластичність стінок судин.

Олія аргани - відновлює шкірні бар'єри і впливає на клітини, повертаючи шкірі еластичність і пружність.

Нанесення маски для обличчя проти куперозу Lico+Med сприятливо відображається на здоров'ї шкіри: зникнуть стійкі почервоніння, блокуються вогнища запалень і причини появи свербіжу і подразнень, покращиться колір обличчя. Регулярне використання маски проти куперозу зменшить розміри судинних зірочок, і значно вплине на зміцнення захисних властивостей шкіри.

Способ применения и дозы

Нанести рівним шаром на обличчя і шию. Наносити по масажних лініях, уникаючи області навколо очей і губ.

Зняти косметичним спонжем через 20 хвилин. Після зняття маски може з'явитися відчуття липкості, яке зникне через 15 хвилин.

Застосовувати 1-2 рази в тиждень.

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица против купероза 20 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для лица против купероза 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов