Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Паляниця (Palianytsia) Витамин С и Экстракт калины капсулы №30

Код: 78758
Паляниця (Palianytsia) Витамин С и Экстракт калины капсулы №30
Цена от 45.80 до 51.00 грн

Наличие в 6 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Паляниця (Palianytsia) Витамин С и Экстракт калины капсулы №30

Состав

Вітамін С + екстракт калини від PALIANYTSIA - це комплексна добавка для зміцнення імунітету, профілактики захворювань сечовидільної системи та покращення загального самопочуття.

Вітамін С попереджає і уповільнює пошкодження клітин вільними радикалами, які зазвичай містяться в сигаретному димі, забрудненні навколишнього середовища, алкоголі та промислових хімікатах. Це робить вітамін С ключовим елементом для захисту тіла від пошкоджень.

Вітамін С в основному міститься в лейкоцитах, первинних клітинах імунної системи. Вітамін необхідний для утворення лейкоцитів, щоб захистити організм від інфекцій. Він не може накопичуватися в організмі, тому важливо отримувати його на постійній основі.

Калина, яка додана до складу препарату, є багатим джерелом вітамінів і мінералів. Має протизапальні, протибольові, антибактеріальні, вітамінізуючі властивості. Показана для профілактики захворювань нирок і сечовидільної системи у жінок (цистит, нефрит, пієлонефрит).
Комплексна добавка позитивно впливає на роботу нервової системи, ШКТ, очищає організм від токсинів, покращує функції печінки.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітність, годування груддю. Перед вживанням проконсультуйтесь зі своїм лікарем. Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яких захворювань.

Способ применения и дозы

Дорослим та дітям від 12 років приймати по 1 капсулі на день під час їжі.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла місці за температури від +5°С до +25°С  і відносній вологості повітря не більше 75%. Дієтичну добавку потрібно зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

2 роки з дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Паляниця (Palianytsia) Витамин С и Экстракт калины капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов