Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Паляниця (Palianytsia) Вітамін С і Екстракт калини капсули №30

Код: 78758
Паляниця (Palianytsia) Вітамін С і Екстракт калини капсули №30
Ціна від 45.80 до 51.00 грн

Наявність у 6 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

вітаміни і мінерали

Галузь застосування

вітаміни і мінерали

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Паляниця (Palianytsia) Вітамін С і Екстракт калини капсули №30

Склад

Вітамін С + екстракт калини від PALIANYTSIA - це комплексна добавка для зміцнення імунітету, профілактики захворювань сечовидільної системи та покращення загального самопочуття.

Вітамін С попереджає і уповільнює пошкодження клітин вільними радикалами, які зазвичай містяться в сигаретному димі, забрудненні навколишнього середовища, алкоголі та промислових хімікатах. Це робить вітамін С ключовим елементом для захисту тіла від пошкоджень.

Вітамін С в основному міститься в лейкоцитах, первинних клітинах імунної системи. Вітамін необхідний для утворення лейкоцитів, щоб захистити організм від інфекцій. Він не може накопичуватися в організмі, тому важливо отримувати його на постійній основі.

Калина, яка додана до складу препарату, є багатим джерелом вітамінів і мінералів. Має протизапальні, протибольові, антибактеріальні, вітамінізуючі властивості. Показана для профілактики захворювань нирок і сечовидільної системи у жінок (цистит, нефрит, пієлонефрит).
Комплексна добавка позитивно впливає на роботу нервової системи, ШКТ, очищає організм від токсинів, покращує функції печінки.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, вагітність, годування груддю. Перед вживанням проконсультуйтесь зі своїм лікарем. Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яких захворювань.

Спосіб застосування та дози

Дорослим та дітям від 12 років приймати по 1 капсулі на день під час їжі.

Умови зберігання

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла місці за температури від +5°С до +25°С  і відносній вологості повітря не більше 75%. Дієтичну добавку потрібно зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

2 роки з дати виготовлення.

Додати відгук до товару

Відгук про Паляниця (Palianytsia) Вітамін С і Екстракт калини капсули №30

Цей товар ще не має відгуків