Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Аксотроф розчин д/перор. заст. по 10 мл №20 в амп.

Код: 70259
Аксотроф розчин д/перор. заст. по 10 мл №20 в амп.
Ціна від 441.49 до 831.00 грн

Наявність у 4191 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

моно і полінейропатія, невралгії, люмбаго

Галузь застосування

неврологія

Форма випуску

Рідини оральні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Аксотроф розчин д/перор. заст. по 10 мл №20 в амп.

Склад

1 ампула (10 ml (мл)) розчину мiстить:

цитидину 5'-монофосфат -150 mg (мг), уридину 5'-монофосфат -150 mg (мг), цинку-1,5 mg (мг).

Склад: вода очищена, пiдсолоджувачi (сорбiтовий сироп, малыит), стабiлiзатор (глiцерин), цитидин-5'-монофосфат, уридин-5'-монофосфат, регулятор кислотностi (кислота лимонна), ароматизатор, консерванти (калiю сорбат, натрiю бензоат), сульфат цинку, барвник (цукровий колер).
Без ГМО.

Властивості

Аксотроф - харчовий продукт для спецiальних медичних цiлей на основi нуклеотидiв, джерело поживних речовин, що сприяють покращенню функцiонування нервової системи завдяки важливому впливу складових на метаболiчнi процеси в нервових тканинах та регенеративнi процеси при ушкодженнi нервових шляхiв.

Науково доведено, що мононуклеотиди цитидин та уридин, що входять до складу Аксотрофу, вiдiграють важливу роль в процесах метаболiзму: стимулюють синтез складних лiпiдiв та протеїнiв мембран нейронiв; сприяють вiдновленню ушкоджених мiєлiнових оболонок нервiв; вiдiграють значну роль в процесах нейронального синтезу ДНК, РНК та регенерації периферичних нервiв; сприяють активацiї внутрiшньо- та зовнiшньоклiтинних сигналiв; покращують нервово-м'язову передачу iмпульсу при пошкодженнi нервових шляхiв.

Цитидин впливає на синтез лiпiдiв та протеїнiв мембран нейронiв.

Уридин вистуnає як джерело енергiї у процесi скорочення м'язiв.

Цинк вiдiграє важливу роль у стабiлiзацiї метаболiзму ДНК та приймає участь в нейрогенезi ЦНС.

Показання

Рекомендації щодо застосування

За рекомендацiєю лiкаря включати Аксотроф до рацiону харчування в якостi джерела поживних речовин, що сприяють покращенню трофiки та вiдновленню пошкоджених нервових волокон при невралгiях та полiневропатiях рiзного походження.

Застереження

Аксотроф рекомендований для дорослих. Вживання Аксотрофу не рекомендовано при iндивiдуальнiй чутливостi до йога компонентiв. Ефективнiсть i безпека споживання у перiод вагiтностi або годування груддю не встановленi, тому не рекомендується застосовувати продукт у цей перiод. Не слiд використовувати як замiну повноцiнного рацiону харчування. Надмiрне споживання може спричинити послаблювальний ефект. Не вживати пiсля строку придатностi, зазначеного на упаковцi.

Споживати за рекомендацiєю та пiд наглядом лiкаря.

Спосіб застосування та дози

Аксотроф призначений для внутрiшнього вживання без необхiдностi розведення, але вмiст ампули може бути розведений у водi. Для розведення вiдламайте кiнець ампул из однiєї сторони.

Обережно перевернiть ампулу вiдламаним краєм над склянкою з водою (100 ml (мл)) i вiдламайте iнший кiнець: рiдина почне витiкати вiдразу пiсля вiдламування другого кiнця.

Дорослим рекомендовано вживати 1 ампулу один раз в день пiсля їжi. Тривалiсть споживання визначає лiкар iндивiдуально. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С, у недоступному для дiтей мiсцi .

Додати відгук до товару

Відгук про Аксотроф розчин д/перор. заст. по 10 мл №20 в амп.

27.01.2022

Мне назначил доктор, я начала пить, но результата, я пока не знаю.