Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Батончик-Мюслі Cannabis Bar (Канабіс Бар) мигдаль, насіння канабісу, 40 г

Код: 69053
Батончик-Мюслі Cannabis Bar (Канабіс Бар) мигдаль, насіння канабісу, 40 г
Ціна від 22.28 до 45.00 грн

Наявність у 858 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

дієтичне харчування

Форма випуску

Батончики

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Батончик-Мюслі Cannabis Bar (Канабіс Бар) мигдаль, насіння канабісу, 40 г

Склад

Сироп глюкозний, мигдаль (18%), кульки круп'яні кукурудзяні з какао (крупа кукурудзяна, какао-порошок, вода питна, олія кукурудзяна), насіння канабісу харчового (Cannabis sativa) лущене (9%), вода питна, регулятор кислотності - лимонна кислота .

Добавка дієтична в формі батончика від ТМ "Cannabis Bar" - мюслі з насіння конопель, горіхів і кукурудзяних кульок. Без додавання цукру. Додаткове джерело протеїну глобуліну і жирних кислот рослинного походження. Містить клітковину, білок, кислоти Омега-3, Омега-6 і вітамінний комплекс (В1, В3, В6, С, D, Е, Mg, Ca, P, Zn), які є основою збалансованого харчування.

Активні компоненти:

  • Омега-3 робить благотворний вплив на стан людського організму - ці кислоти регулюють роботу організму, зміцнюють імунітет, захищаючи від зовнішніх негативних факторів.
  • Омега-6 жири важливі для утворення енергії (при обміні речовин), здоров'я кісток, шкіри і волосся.
  • Білки необхідні для росту, відновлення і заміни віджилих клітин.
  • Горіхи швидко вгамовують голод і є хорошим перекусом, в них містяться речовини, що допомагають впоратися з депресією, знизити згубний вплив стресу і нервового напруження.
  • Білок допомагає у виробленні антитіл, ензимів і гормонів, оновленні біологічних структур (м'язів, ферментів, білків крові і т.д.).
  • Вітамін В1 регулює обмін речовин, нейтралізує токсичність продуктів окислення, покращує роботу мозку і прискорює розумові процеси.
  • Вітамін В3 розширює судини, знижуючи артеріальний тиск і благотворно діє на циркуляцію крові.
  • Вітамін С захищає організм від інфекцій, зміцнює капіляри, очищає печінку від токсичних речовин і організм від згубного впливу вільних радикалів.
  • Вітамін Е є фізіологічним антиоксидантом, надходження якого в організм безпосередньо пов'язано зі споживанням поліненасичених жирів.
  • Магній позитивно впливає на регуляцію внутрішніх органів і згортання крові.
  • Кальцій бере участь у процесах збудливості нервових тканин і скоротності м'язів.
  • Цинк сприяє регуляції обміну речовин (вуглеводів, білків і жирів), бере участь в регенерації клітин шкіри.

Переваги:

  • Батончик-мюслі за рахунок змісту глобуліну зміцнює імунну та кровоносну системи, покращує процес травлення шляхом обволікання пошкоджених слизових оболонок шлунка і кишечника. Насичує киснем тканини органів, стимулюють енергетичний обмін.
  • Продукт містить в складі продукту 18% мигдалю, який корисний для серця і судин, так як він містить безліч ненасичених жирів, амінокислот і мінералів.
  • Конопляне насіння володіють неймовірно широким спектром застосування, сприятливо комплексний вплив на організм, мають протизапальну і антибактеріальну дію, зміцнюють імунну систему, нормалізують роботу нервової системи і головного мозку, поліпшують пам'ять, мають заспокійливу дію, покращують сон, зміцнюють серцево-судинну систему.
  • Вітамінний комплекс стимулює імунологічні реакції організму, сприяє захисту клітин організму від окислювальних процесів, має вирішальне значення для вироблення енергії і підтримки благополуччя на багатьох рівнях.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Батончик-Мюслі Cannabis Bar (Канабіс Бар) мигдаль, насіння канабісу, 40 г

Виробник: ТОВ "Вітапак" (Україна, Дніпро)

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V06) Поживні продукти загального призначення

(V06D) Інші поживні продукти

(V06DX) Інші комбінації поживних речовин

Додати відгук до товару

Відгук про Батончик-Мюслі Cannabis Bar (Канабіс Бар) мигдаль, насіння канабісу, 40 г

Цей товар ще не має відгуків