Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Батончик-Мюслі Здоровий перекус в шоколадній глазурі з какао 40 г

Код: 85224
Батончик-Мюслі Здоровий перекус в шоколадній глазурі з какао 40 г
Ціна від 19.48 до 39.09 грн

Наявність у 697 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

Батончики

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 4 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Батончик-Мюслі Здоровий перекус в шоколадній глазурі з какао 40 г

Склад

Ізомальтоолігосахарид, стружка кокосова (45%), глазур шоколадна дієтична (жир кокосовий, фруктоолігосахариди, какао-порошок, лецитин соєвий) (20%), какао-порошок (3%), вершки рослинні сухі, молоко рослинне кокосове, вода питна підготовлена, регулятор кислотності - лимонна кислота, ароматизатор "Кокосовий", вітамінний комплекс (0.05%): вітамін С, вітамін РP, вітамін Е, вітамін В5, вітамін В6, Вітамін В2, вітамін В1, фолієва кислота (вітамін В9), біотин (вітамін В7), вітамін В12.

Надмірна вага, ожиріння та супутні харчові алергії, які часто вражають все більше дітей, змушують нас звертати особливу увагу на продукти, які ми їм даємо щодня. Ефективним рішенням цієї проблеми є заміна нездорових солодощів натуральними закусками на основі горіхів, фруктів або насіння. Прості, натуральні інгредієнти батончиків - це гарантія забезпечення дитини необхідною кількістю поживних речовин, необхідних для правильного розвитку та функціонування молодого організму, і одночасно зменшення ризику розвитку багатьох серйозних захворювань, таких як надмірна вага , ожиріння або діабет. Це ідеальна закуска для дитини до школи на обід або в поїздці.

 

Батончик забезпечить нам 165 калорій, водночас, завдяки великій кількості клітковини та білків, це дасть нам відчуття ситості та допоможе пережити напад голоду без докорів сумління, що важливо для людей, які займаєтеся схудненням і на дієті.

Показання

Ідеально підходить для людей, які ведуть здоровий та активний спосіб життя і потребують швидкого, здорового та смачного джерела енергії. Ідеально складені натуральні інгредієнти втамують ваш голод і одночасно дадуть вам енергію для дії, і більше того, вони позитивно впливають на функціонування всього організму.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Батончик-Мюслі Здоровий перекус в шоколадній глазурі з какао 40 г

Виробник: ТОВ "Вітапак" (Україна, Дніпро)

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V06) Поживні продукти загального призначення

(V06D) Інші поживні продукти

(V06DX) Інші комбінації поживних речовин

Додати відгук до товару

Відгук про Батончик-Мюслі Здоровий перекус в шоколадній глазурі з какао 40 г

Цей товар ще не має відгуків