Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Біла Скіпідарна Емульсія для прийняття ванн 125 мл

Код: 61340
Біла Скіпідарна Емульсія для прийняття ванн 125 мл
Ціна від 156.00 до 193.00 грн

Наявність у 14 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

Інші

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Біла Скіпідарна Емульсія для прийняття ванн 125 мл

Склад

Скипидар, вода підготовлена, мило дитяче, саліцилова кислота.

Опис

Відкриває пори та активізує природні захисні функції організму, живлячи клітини киснем.

Активізується кровообіг навіть в самих дрібних судинах (капілярах). Усувається причина, а не наслідок нездужань. Такий вид терапії усуває судоми, артеріальну недостатність, втрату еластичності та висипання на шкірі. Прискорюються процеси регенерації, нормалізується обмін речовин, регулюється рівень підшкірного жиру, виводяться токсини. Проконсультуйтеся з фахівцем, оскільки у даного засобу є ряд протипоказань, можливі алергічні реакції.

Кількість білої емульсії на ванну поступово збільшується від 10-15 мл до 35-60 мл за рекомендацією лікаря для конкретної людини. Температура ванни становить 36-37С. Тривалість прийому ванн - 10-15 хв, починаючи з 5 хвилин і поступово збільшувати час по 1 -2 хвилині, в залежності від переносимості.

Для людей з дуже чутливою шкірою допускається нанесення невеликої кількості медичного вазеліну на деякі ділянки тіла (статеві органи та анальний отвір, підколінні ямки, внутрішні поверхні ліктьових згинів, пахвові та пахові області).

Властивості

Усуває судоми, артеріальну недостатність.

Прискорюються процеси регенерації.

Нормалізується обмін речовин.

Спосіб застосування та дози

Приймаються скипидарні ванни курсом по 10-12, а за призначенням лікаря і більш. Ванни можуть прийматися щодня, через день, два дні поспіль з перервою на третій день. Для прийняття ванн потрібно мати в наявності водний термометр, годинник, пластикову мензурку для відмірювання кількості білої емульсії, бажано тонометр для вимірювання артеріального тиску, медичний вазелін. Крім того, потрібно приготувати халат або велике махрове простирадло. Слід бути обережними для запобігання потрапляння білої емульсії в очі, а також на найбільш чутливі ділянки тіла, зберігати скипидарні емульсії в недоступному для дітей місці.

Додати відгук до товару

Відгук про Біла Скіпідарна Емульсія для прийняття ванн 125 мл

Цей товар ще не має відгуків