Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Демоскін Гель Для Повік 50 мл

Код: 16266
Демоскін Гель Для Повік 50 мл
Ціна від 138.60 до 279.25 грн

Наявність у 2384 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

М’які зовнішні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Демоскін Гель Для Повік 50 мл

Склад

Метронідазол, вода з іонами срібла, гіалуронова кислота, оливкова олія і олія лаванди, екстракти пелюсток троянд, календули і м'яти перцевої.

Загальна характеристика

Метронідазол має антибактеріальну та протимікробну дію. Проникає глибоко в шкіру і діє безпосередньо в місцях локалізації кліщів і їх личинок.

Вода з іонами срібла має антибактеріальну та протимікробну дію. Проникає глибоко в шкіру і діє безпосередньо в місцях локалізації кліщів і їх личинок. Має протизапальну дію, зменшує подразнення і свербіж шкіри. Колоїдне срібло відновлює структуру шкіри.

Масло лаванди живить і зволожує шкіру, зменшує подразнення і почервоніння шкіри. Має помірну протимікробну і протизапальну дію.

Екстракт пелюсток троянди містить вітаміни С, В1, В2, РР, К, А, мікроелементи і флавоноїди, які стимулюють обмінні процеси, пом'якшують і заспокоюють шкіру, попереджають її старіння. Екстракт пелюсток троянди має виражену енергізуючу, бактерицидну і зволожуючу дію, покращує тонус шкіри і розгладжує дрібні зморшки. Екстракт пелюсток троянди стимулює кровообіг, бере участь в утворенні колагену, відновлює структуру тканин, ефективно живить і омолоджує шкіру. Усуває запалення шкіри, подразнення, лущення.

Екстракт ромашки має протизапальну, антисептичну, заспокійливу і пом'якшувальну дію.

Гіалуронова кислота підвищує тонус шкіри, збільшує кількість колагенових волокон і еластину, підвищує гладкість шкіри і зменшує кількість зморшок.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Демоскін Гель Для Повік 50 мл

Виробник: Ботаніка, Україна

Реєстрація: 05.03.02-04/73554

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про Демоскін Гель Для Повік 50 мл

Цей товар ще не має відгуків