Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Дитяче Молочко Для Тіла Bebble 200 мл

Код: 65561
Дитяче Молочко Для Тіла Bebble 200 мл
Ціна від 80.63 до 110.00 грн

Наявність у 24 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дитинство

Форма випуску

Рідини зовнішні

Дозволено

для дітей

Дітям з

з народження

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Дитяче Молочко Для Тіла Bebble 200 мл

Склад

Aqua, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Olea Europaea Oil, Stearic Acid, Ceteareth-15, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Chamomilla Recutita Extract, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Sodium Hydroxide, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolym. 

Body Milk Bebble Насолоджуйтеся відчуттям ніжного дотику до шкіри малюка, яку молочко для тіла Bebble активно живить і захищає. Молочноподібна формула цього косметичного продукту для дітей зволожує шкіру і допомагає зберегти її природний рівень гідратації. Гладка емульсія з пантенолом заспокоює і захищає шкіру, а комбінація натуральних олій піклується про неї, зберігаючи м'якість. ПРИРОДНІ І АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ ДИТЯЧОГО МОЛОЧКА Масло оливи - популярний інгредієнт для здорового способу життя, багате ненасиченими жирами, воно швидко проникає в шкіру і забезпечує глибоке зволоження. Допомагає пом'якшити шкіру, залишаючи приємне відчуття шовковистості. Екстракт ромашки містить ефірні масла і флавоноїди, які особливо корисні при догляді за чутливою шкірою дитини. Має протизапальну дію і бореться з вільними радикалами. Д-пантенол, також відомий як провітамін B5, надає шкірі м'якість і гладкість, покращує її зовнішній вигляд. Проникає у верхній шар шкіри і підтримує ee природний баланс вологи, в той же час стимулюючи зростання і відновлення клітин.

Показання

Щоденний захист, зволожуючий і живильний догляд допомагають зберегти шкіру малюка м'якою і здоровою. Після купання делікатно витріть шкіру малюка м'яким рушником. Зігрійте трохи молочка між долонями і нанесіть його легкими, масажними рухами. 

Реєстраційні данні

Інструкція для: Дитяче Молочко Для Тіла Bebble 200 мл

Виробник: Лавена АТ, Болгарія

Реєстрація: 12.2-18-3/14202 27.06.2019-27.06.2024

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про Дитяче Молочко Для Тіла Bebble 200 мл

Цей товар ще не має відгуків