Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Elfa Pharm Acnacid (Ельфа Фарм Акнацід) Очищаюча термомаска 75 мл

Код: 67391
Elfa Pharm Acnacid (Ельфа Фарм Акнацід) Очищаюча термомаска 75 мл
Ціна від 70.45 до 137.80 грн

Наявність у 26 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

акне, вугри

Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Elfa Pharm Acnacid (Ельфа Фарм Акнацід) Очищаюча термомаска 75 мл

Склад

PEG-8, Silica, Zinc Stearate, Morus Nigra Leaf Extract, Papain, Sodium Salicylate, 10-Hydroxydecanoic Acid, Butylene Glycol, Sebacic Acid, 1,10-Decanediol, Piroctone Olamine, Inulin Helianthus Tuberosus Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Lactic Acid, Parfum, Propylene Glycol, Alcohol, Glyrerin, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 42090.

Показання

Проблемна шкіра потребує особливого догляду, який включає проведення інтенсивних очищувальних процедур. Важливо очистити не тільки поверхню шкіри, але і пори. Адже саме в глибині пір накопичується шкірне сало і відмерлі клітини, розмножуються патогенні бактерії, провокуючи появи прищів і запалень. На місці запалень часто залишаються темні застійні плями, від яких важко позбутися звичайним щоденним доглядом.


Інтенсивні очищаючі маски для проблемної шкіри повинні відповідати багатьом вимогам. Зменшувати інтенсивність роботи сальних залоз, очищати шкіру і пори від мертвих клітин, боротися з бактеріями, зменшувати і освітлювати застійні плями. Одним з ефективних методів, показаних вугровій шкірі, є «гаряча чистка». Тепло сприяє розширенню пір і полегшує їх очищення. Всім цим вимогою відповідає маска з лінійки Acnacid для проблемної шкіри.


Очищаюча маска з лінійки Acnacid - це ефективний засіб для догляду за проблемною шкірою в період акне і постакне, який усуває дискомфортні симптоми подразнення. Маска містить комплекс рослинних пребіотиків, активно і ретельно очищує закупорені пори від частинок бруду, мікробів і бактерій, а також сприяє їх звуженню. Засіб працює за методом «гарячої чистки» обличчя. При контакті з водою компоненти маски проникають в шкіру і розпарюють її зсередини, завдяки чому на поверхню виходять навіть найглибші забруднення і процес очищення стає максимально ефективним. Поверхневий ензимний пілінг допомагає позбутися від застійних плям і інших елементів постакне, поступово висвітлюючи їх. Регулярне застосування маски для обличчя Acnacid від Elfa Pharm істотно поліпшить загальний стан шкірних покровів, нормалізує кількість виробленого сального секрету, додасть поверхні обличчя гладкість і матовість.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Elfa Pharm Acnacid (Ельфа Фарм Акнацід) Очищаюча термомаска 75 мл

Виробник: Ельфа Фарм (Польща)

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про Elfa Pharm Acnacid (Ельфа Фарм Акнацід) Очищаюча термомаска 75 мл

Цей товар ще не має відгуків