Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Etiaxil Men 48H (Етіаксіл) Дезодорант-антиперспірант від помірного потовиділення аерозоль, 150 мл

Код: 80294
Etiaxil Men 48H (Етіаксіл) Дезодорант-антиперспірант від помірного потовиділення аерозоль, 150 мл
Ціна від 303.12 до 426.99 грн

Наявність у 64 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Спрей зовнішній

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Etiaxil Men 48H (Етіаксіл) Дезодорант-антиперспірант від помірного потовиділення аерозоль, 150 мл

Склад

Butane, Propane, Aluminium Sesquichlorohydrate, Cyclopentasiloxane, Isobutane, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Isopropyl Myristate, 2-Methyl-5-Cyclohexylpentanol, Propylene Carbonate, Diatomaceous Earth, Bisabolol, Dimethiconol, Maltodextrin, Magnesium Trisilicate, Equisetum Arvense Extract, Salvia Officinalis Oil.

Опис

Чоловічий аерозольний антиперспірант-дезодорант Etiaxil «Захист 48 годин» розроблений для щоденного використання з метою регулювання помірного потовиділення. Забезпечує захист від поту і неприємного запаху протягом 48 годин, запобігає появі жовтих плям і білих слідів на одязі.

Приємний і легкий аромат з деревними нотами забезпечує відчуття свіжості протягом всього дня.

Антиперспірант не порушує природного процесу терморегуляції, має виражену антибактеріальну дію, захищаючи шкіру від бактерій, які є причиною неприємного запаху.

Завдяки зручному формату (аерозоль) засіб швидко, легко і рівномірно наноситься на шкіру. Антиперспірант не залишає відчуття липкості та не утворює плям на одязі.

Гіпоалергенна формула для людей з чутливою і атопічною шкірою. Антиперспірант збагачений пом'якшуючими і заспокійливими інгредієнтами для максимального комфорту для всіх типів шкіри, навіть для самої чутливої.

Флакон оснащений захисним замком «відкрито-закрито», що запобігає випадкове натискання і розпилення. Його потрібно просто повернути вправо або вліво до клацання, що робить користування продуктом дуже зручним і практичним.

Клінічно доведена ефективність до 48 годин. Подвійна дія - захист від поту і запаху. Розроблений спеціально для чоловіків. Протестовано під дерматологічним контролем. Гіпоалергенний продукт. Не містить спирту і синтетичних барвників. Без парабенів.

Спосіб застосування та дози

Наноситься щодня на суху і чисту шкіру пахвових западин після прийняття душу або ванни. Перед кожним використанням балон необхідно добре струснути, наносити розпиленням на шкіру з відстані 15 см. Уникайте тривалого розпилення. Перш ніж одягнутися, дочекайтеся, щоб засіб повністю висох. Не наносити на роздратовану або пошкоджену шкіру. Можна повторювати нанесення в будь-який час протягом дня.

Застереження

Увага! Дуже легкозаймистий аерозоль! Балон знаходиться під тиском: може вибухнути при нагріванні. Тримати подалі від тепла, нагрітих поверхонь, іскріння, відкритого вогню та інших джерел займання. Не палити при використанні. Не розпиляти на відкритий вогонь і інші джерела займання. Не протикати та не спалювати балон навіть після використання. Захищати від прямих сонячних променів. Не нагрівати вище 50°С. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникати розпилення в очі і/або на роздратовану шкіру, навмисно не вдихати. Використовувати тільки за призначенням. Не використовувати в погано провітрюваному приміщенні. Призначений тільки для зовнішнього використання.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Etiaxil Men 48H (Етіаксіл) Дезодорант-антиперспірант від помірного потовиділення аерозоль, 150 мл

Виробник: Ріманн АС, Данія

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про Etiaxil Men 48H (Етіаксіл) Дезодорант-антиперспірант від помірного потовиділення аерозоль, 150 мл

Цей товар ще не має відгуків