Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Eucerin Аквапорин Актив Зволожуючий Денний Крем SPF-25 50 мл

Код: 51390
Eucerin Аквапорин Актив Зволожуючий Денний Крем SPF-25 50 мл
Ціна від 458.76 до 765.18 грн

Наявність у 613 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Eucerin Аквапорин Актив Зволожуючий Денний Крем SPF-25 50 мл

Склад

Aqua, Гліцерин, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alcohol Denat, Glyceryl Glucoside, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cetearyl Alcohol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tocopherol, Tapioca Starch, Ethylhexyl Stearate, Acrylates- C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Sodium Carbomer, Trisodium EDTA, 1-2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol.

Показання

Крем для обличчя Eucerin АКВАпорин Актив SPF 25 з УФ-захистом — це інноваційний засіб для зволоження шкіри обличчя, який покращує власну систему зволоження шкіри та робить її гладенькою, пружною та сяючою. Водночас засіб захищає шкіру від ушкодження УФ-випромінюванням.

Шкіра потребує вологи, щоб функціонувати правильно й ефективно. Добре зволожена шкіра гладенька, пружна і виглядає сяючою. Коли природний бар'єр шкіри порушено, вона втрачає вологу і стає зневодненою. Зневоднена шкіра виглядає тьмяною, жорстка на дотик, стягнена та позбавлена можливості стримувати зовнішні подразники. Як результат, вона стає чутливою. Інтенсивне та довготривале зволоження необхідне для того, аби шкіра виглядала якнайкраще зовні та на дотик.

Більшість зволожуючих засобів покращують зволоженість шкіри шляхом обмеження випаровування вологи з поверхні шкіри та/або шляхом затримання вологи у верхніх шарах шкіри за допомогою таких засобів, як Гліцерин. Однак, у шкіри є власна система зволоження — Аквапоріни. Це мікроскопічні канали, що транспортують вологу між клітинами шкіри та підтримують зволоження зсередини. Формула містить Глюко Гліцерол — інгредієнт, який доведено збільшує кількість аквапорінів у шкірі. Це означає, що на додаток до зменшення випаровування вологи з зовнішніх шарів шкіри, Eucerin АКВАпорин Актив покращує власну систему зволоження шкіри.

Оксамитова текстура крему для обличчя Eucerin АКВАпорин Актив SPF 25 з УФ-захистом для всіх типів шкіри забезпечує зволоження впродовж 24 годин та легко вбирається шкірою. Засіб полегшує відчуття стягнутості та робить шкіру гладенькою та пружною. SPF 25 та УФ-захист також ефективно захищає від пошкодження шкіри УФ-променями. Клінічно та дерматологічно доведено, що Eucerin АКВАпорин Актив підходить для чутливої шкіри та не містить парфумерних віддушок чи парабенів.

Засіб захищає шкіру від пошкоджень УФ випромінюванням.

Формула містить Гліко Гліцерол, який доведено збільшує кількість аквапоринів в шкірі.

Оксамитова текстура з УФ захистом забезпечує зволоження протягом 24 годин і легко всмоктується шкірою.

Засіб полегшує відчуття стягнутості та робить шкіру гладкою і пружною.

SPF 25 і УФ захист ефективно захищає пошкодження шкіри УФ-променями.

Клінічно і дерматологічні доведено, що Eucerin підходить для чутливої шкіри та не містить парфумованих ароматів і парабенів.

Спосіб застосування та дози

Використовуйте вранці та ввечері, м'яко втираючи в шкіру обличчя, шиї і декольте після очищення.

Уникайте потрапляння в очі.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Eucerin Аквапорин Актив Зволожуючий Денний Крем SPF-25 50 мл

Виробник: Байерсдорф (Німеччина)

Реєстрація: 05.03.02-03/42729

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про Eucerin Аквапорин Актив Зволожуючий Денний Крем SPF-25 50 мл

Цей товар ще не має відгуків