Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Гель Скінорміл (Skinormil) Антиакне локальний 15 мл

Код: 75142
Гель Скінорміл (Skinormil) Антиакне локальний 15 мл
Ціна від 361.50 до 494.89 грн

Наявність у 234 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Гель Скінорміл (Skinormil) Антиакне локальний 15 мл

Склад

Aqua (Water), Alcohol, Methylpropanediol, Polysorbate 20, Propanediol, Hydroxypropyl Guar, Salicylic Acid, Bisabolol, Iris Florentina Root Extract, Syringa Vulgaris Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Diethyl Phthalate, Maltodextrin, Chlorphenesin, Zinc Gluconate, Fragrance (Parfum), Zinc Sulfate, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide.

Активні компоненти

Саліцилова кислота – надає кератолітичну дію, очищає пори та сприяє їх звуженню, м'яко очищає шкіру та вирівнює її поверхню.

Цитобіол ірис – зменшує колонізацію бактерій акне у порах шкіри, знижує інтенсивність вироблення шкірного себуму та вираженість запального процесу, заспокоює шкіру.

Цинк глюконат – забезпечує антибактеріальну дію, вибірково впливаючи на кутибактерії акне - збудника вугрової хвороби, також володіє себоругуючою ефектом.

Екстракт жожоба – відновлює гідроліпідну мантію шкіри та глибоко зволожує її. Завдяки цьому компоненту не відбувається надмірне пересушування шкіри і вона зберігає природні захисні фактори. Це забезпечує максимально комфортне використання засобу та його відмінну переносимість.

Бісаболол – має протизапальну дію: заспокоює шкіру та повертає їй природну красу та баланс. Джерело цього компонента – ромашка аптечна, одне з найбільш часто використовуваних для лікування шкіри лікарських рослин, що м'яко дбає про її красу і здоров'я.
Sebuless (Мальтодекстрин, екстракт бузку звичайного)

Опис

Локальний гель - це унікальний SOS засіб для активного догляду за шкірою із запальними прищами. Призначений для локального нанесення на запальні елементи (папули, пустули та вузли) при вугровій хворобі. Засіб миттєвої дії, який за рахунок активної унікальної формули ефективно заспокоює шкіру, знімає запалення та покращує її зовнішній вигляд. Запатентований комплекс у складі гелю дозволяє впливати одночасно на всі основні причини появи вугрів, а концентрація складових компонентів забезпечує швидкий та виражений результат. Має легку прозору консистенцію, ненав'язливий свіжий запах. Легко наноситься та швидко вбирається, не залишає на шкірі липкої плівки. Рекомендований для жирної, комбінованої, проблемної шкіри, схильної до появи акне. Для жінок та чоловіків, 14+. Підходить для використання на шкірі обличчя та тіла. Зручний аплікатор дозволяє наносити гель точково, правильно дозуючи його та економно використовуючи. Випускається у зручному м'якому тюбику. Об'єм – 15 мл.

Показання

Зменшує запалення та прищі, допомагає збалансувати себорею, заспокоює, чинить антибактеріальну дію, усуває почервоніння та роздратування.

Спосіб застосування та дози

Наносите засіб локально на проблемні ділянки шкіри обличчя і тіла від 2-х до 5-ти разів на день.

Курс застосування

Підходить для щоденного догляду до повного зникнення акне.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Гель Скінорміл (Skinormil) Антиакне локальний 15 мл

Виробник: АГФранс (Франція)

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про Гель Скінорміл (Skinormil) Антиакне локальний 15 мл

Цей товар ще не має відгуків